Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Budinca dulce de macaroane

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Budinca de macaroane la cuptor cu branza dulce de vaci este o reteta simplu de preparat, dar delicioasa. Coaja de

detalii rețetă—

Budinca de macaroane cu branza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Budinca de macaroane cu branza este o delicioasa reteta de desert. Pentru aceasta reteta de budinca aveti nevoie de

detalii rețetă—

Budinca de macaroane

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Se pune intr-o oala apa cu sare si se lasa pe foc sa fiarba. Cand apa clocoteste, se pun macaroanele intregi, sau

detalii rețetă—

Budinca de macaroane cu branza de vaci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Budinca de macaroane cu branza de vaci este o reteta clasica, simpla, fara ingrediente complicate si pe gustul

detalii rețetă—

Budinca de macaroane cu mere

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Budinca de macaroane cu mere este o mancare vegetariana foarte delicioasa ce poate fi servita ca si fel principal

detalii rețetă—

budinca de macaroane

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Se fierb macaroanele in apa cu sare,se scurg,se clatesc cu apa curata.Sunca se taie cubulete mici,iar cascavalul se

detalii rețetă—

Budinca de macaroane

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Se fierb macaroanele dupa care se scot, se dau sub jet de apa rece si se scurg. Se amesteca branza, zaharul,

detalii rețetă—

Budinca de macaroane fiarta pe baie de apa

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:20m 

Se rup macaroanele si se fierb in apa multa clocotita cu sare. Se scurg, se limpezesc si se amesteca cu cascavalul

detalii rețetă—