Mancaruri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Ostropel de rata salbatica

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Ostropelul de rata salbatica se pregateste ca si ostropelul de rata. Veti avea nevoie de o rata mijlocie, ceapa,

detalii rețetă—

Papricas de iepure cu slanina

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:40m 

Pentru papricasul de iepure se pregateste iepurele, se taie bucati, se pune la marinat. Se prajeste usor intr-o

detalii rețetă—

Friptura de iepure cu usturoi

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Pentru aceasta reteta de friptura de iepure cu usturoi, sunt necesare urmatoarele ingrediente: carne de iepure,

detalii rețetă—

Potarnichi prajite

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Pentru a prepara potarnichi prajite, aveti nevoie de urmatoarele ingrediente: potarnichi, ceapa, slanina, ou, unt,

detalii rețetă—

Pasta din carne de iepure

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Pentru a realiza aceasta reteta de pasta din carne de iepure aveti nevoie de urmatoarele ingrediente: carne de

detalii rețetă—

Prepelite fripte

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 50m 

Pentru a gati reteta prepelite fripte aveti nevoie de urmatoarele ingrediente: prepelite, slanina, untura, vin si

detalii rețetă—

Mancare de prepelite cu varza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Prepelitele se curata, apoi se sareaza si se pun la prajit in untura incinsa. Dupa ce s-au rumenit, se scot si se

detalii rețetă—

Rata salbatica cu portocale

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Rata se curata, se taie bucati si se prajeste in untura. Se scoate apoi, iar in untura ramasa se prajesc ceapa,

detalii rețetă—

Papricas din carne de urs

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se taie bucati carnea de vanat si se pune la prajit in untura incinsa. Se scoate apoi si se pune ceapa la calit in

detalii rețetă—

Snitel din carne de urs, inabusit

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Carnea taiata felii se bate putin cu ciocanul de snitel si se pune la prajit. Se scoate apoi si se adauga faina in

detalii rețetă—

Ostropel din carne de cerb

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Carnea se taie bucati sis e pune la rumenit in untura. Se scoate apoi si in untura ramase se caleste faina cu

detalii rețetă—

Carne de urs cu ciuperci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se taie bucati carnea, se sareaza si se pune la prajit in untura. Se scoate apoi si se pune la calit in untura

detalii rețetă—

Pulpa de mistret impanata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se taie pulpa in bucati si se impaneaza cu fasii inguste de costita si usturoi. Carnea se pune apoi intr-un vas cu

detalii rețetă—

Antricot de cerb cu ciuperci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se portioneaza antricoatele, apoi se bat putin, se sareaza si se dau prin faina. Se pun la prajit in untura

detalii rețetă—