Produse de panificatie

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Prajitura simpla

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Albusurile se separa de galbenusuri, se bat bine. Dupa ce albusurile sunt batute bine se adauga treptat zahar,

detalii rețetă—

Pasca cu branza

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 3h 

Se bat albusurile spuma cu un praf de sare. Toate ingredientele trebuie sa fie la temperatura camerei mai putin

detalii rețetă—

Placinta cu spuma de zmeura sau capsuni

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se prepara aluatul frantuzesc si separat spuma de capsuni sau de zmeura. Pentru aceasta din urma se bat albusurile

detalii rețetă—

Placinta cu prune

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se amesteca galbenusurile cu zaharul, intr-un castron. Se adauga faina, laptele si praful de copt, iar la urma

detalii rețetă—

Pandispan rapid

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 40m 

Caisele se spala dupa care se desfac in jumatate,ori le folositi asa ori le taiati mai subtiri.Se separa

detalii rețetă—

Placinta cu branza si cacao

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Separa albusurile de galbenusuri. Freaca spuma margarina si zaharul. Adauga treptat galbenusurile, laptele, praful

detalii rețetă—

Pasca traditionala cu ciocolata

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:40m 

Se separa galbenusurile de albusuri. Galbenusurile se freaca intr-un castron impreuna cu zaharul tos, apoi se

detalii rețetă—

Coronite cu ciocolata

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Se freaca galbenusurile cu zahar, iar albusurile se bat spuma cu un praf de sare. Galbenusurile se inglobeaza in

detalii rețetă—

Paine alba cu ciocolata

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se bat albusurile de ou cu zahar, apoi se adauga miezul de nuca si ciocolata zdrobite, stafidele, celelalte, le

detalii rețetă—

Cornulete cu mac

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Sfaramam untura cu putina sare si faina, apoi adaugam galbenusurile si paharul de smantana. Intindem aluatul si

detalii rețetă—