Sosuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Sos picant pentru carne rasol

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se desareaza scrumbiile, se toaca marunt si se pun intr-o farfurie adanca. Se trec ouale intregi prin sita, se pun

detalii rețetă—

Sos de rosii picant

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Se spala rosiile,se scot cotoarele,se taie in 4, se punla fiert,dupa care se dau prin sita,iar sosul rezultat se

detalii rețetă—

Sos picant

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se inabusa in putin ulei cu sare si piper ciupercile spalate si taiate foarte fin. Separat, in restul de ulei, se

detalii rețetă—

Sos picant

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se taie 2-3 cepe si se inabusa in unt, untura sau ulei. Se sting cu otet in care a fost pus din ajun usturoi pisat.

detalii rețetă—

Sos picant cu brinza de capra si masline

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

Frunzele de busuioc spalate se toaca. Usturoiul se toaca marunt. Maslinele se taie cubulete. Brinza de capra se

detalii rețetă—

Sos picant cu legume

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Ceapa, morcovul si patrunjelul se curata, se spala si se rad pe razatoarea cu gauri mici. Se calesc apoi in ulei

detalii rețetă—

Sos picant de rosii cu mustar

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se pune faina in uleiul incins, amestecind repede cu o lingura de lemn; dupa 2-3 minute se stinge cu o ceasca de

detalii rețetă—

Sos picant cu castraveti murati

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 3h:20m 

Se amesteca ceapa tocata marunt, otetul, mustarul, piperul si citeva linguri de apa si se fierb 10-15 minute. Se

detalii rețetă—