Sosuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Marinata cu patrunjel si usturoi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

1. Patrunjelul,de preferinta proaspat ,se spala toaca marunt si se pune peste bucatile de carne(poate fii ori ce

detalii rețetă—

Marinata pentru carne de curcan, rata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

1. Carnea se taie in forma dorita(pt. frigarui sau bucati intregi) 2. Laptele batut se amesteca cu

detalii rețetă—

Sos de mustar

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

Se freaca 2 lingurite de mustar cu uleiul, turnat picatura cu picatura. Cand e gata se subtiaza cu putin otet de

detalii rețetă—

Mujdei de usturoi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se zdrobeste usturoiul,se adauga putina sare si se freaca cu ulei ca si maioneza,pana se face o pasta. Se adauga

detalii rețetă—

Sos de rosii picant

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Se spala rosiile,se scot cotoarele,se taie in 4, se punla fiert,dupa care se dau prin sita,iar sosul rezultat se

detalii rețetă—

Sos cu otet

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se pune la fiert otetul cu o ceapa mijlocie taiata fin, se lasa sa scada la jumatate. Se face si un rantas rumenit

detalii rețetă—

Sos thina israelian

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se amesteca toate ingredientele si se da la rece.

detalii rețetă—

Shug israelian

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se toaca cu blenderul patrunjelul, usturoiul si ardeiul. Se amesteca cu condimentele si se dilueaza cu apa. Se da

detalii rețetă—

Sos cu ulei de masline si vin

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

Amesteca toate ingredientele in afara plantelor. Pune pe foc amestecul pana amestecul se ingroase, lasa-l sa se

detalii rețetă—

Sos pentru spanac

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

Amesteca ingredientele. Se serveste peste spanacul crud, taiat.

detalii rețetă—

Sos Remoulade

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

Combina toate ingredientele si amesteca-le cu creveti. Lasa la rece timp de 1 ora.

detalii rețetă—

Sos cu ceapa si usturoi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

Ingredientele se amesteca si se gatesc alaturi de pestele dorit.

detalii rețetă—

Mujdei de usturoi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Se curata cantitatea de usturoi aleasa dupa preferinta, se piseaza bine cu putina sare, pana cand devine ca o

detalii rețetă—

Sos maionez cu mustar

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Se prepara ca sosul maioneza obisnuit, adaugandu-i-se la inceput mustarul.

detalii rețetă—