Sosuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Sos de usturoi cu sos de soia

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

Pentru sos de usturoi cu sos de soia veti avea nevoie de usturoi, ulei, sos de soia, mustar, miere si paprika iute.

detalii rețetă—

Sos Santa Fe

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

Sos Santa Fe este un sos de rosii iute pe care il puteti folosi la orice reteta cu carne. Pentru aceasta reteta de

detalii rețetă—

Salsa picanta

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Aceasta salsa se prepara usor si rapid. Gasiti aceasta reteta de salsa pe culinar.ro, alaturi de alte retete de

detalii rețetă—

Sos picant cu mustar (Robert)

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Pentru sos picant cu mustar ceapa se curata, se spala, se taie marunt, dupa care se fierbe cu vin si otet timp de 7

detalii rețetă—

Sos demi-glace

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Pentru sos demi-glace se amesteca sosul brun cu esenta de oase, vinul, piperul, untul si se fierb 2-3 minute. Sosul

detalii rețetă—

Sos de marar

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se prepara un sos alb din unt si faina, stins cu apa calduta. Se amesteca in sos mararul tocat, zeama de lamaie si

detalii rețetă—

Marinata de iaurt, menta si limeta

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

Amestecati toate ingredientele intr-un castron si acoperiti cu ele carnea pentru gatit, apoi lasati-o la marinat.

detalii rețetă—

Mujdei de usturoi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Se curata cantitatea de usturoi aleasa dupa preferinta, se piseaza bine cu putina sare, pana cand devine ca o

detalii rețetă—

Sos cu vin

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se amesteca galbenusurile cu zaharul, se adauga vinul fiert cu scortisoara, putin cite putin, se fierbe pe foc pina

detalii rețetă—

Sos de icre

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 

Icrele se freaca cu uleiul, sarea si zeama de lamiie. Se amesteca cu sos tartar si se bate cu telul 10 minute.

detalii rețetă—

Sos de hrean

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se amesteca galbenusurile cu smintina si hreanul ras. Se pune vasul in baia de apa. Se adauga sare, zeama de lamiie

detalii rețetă—