Sosuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Tzatiki

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se curata castravetii, se paseaza in blender si se storc bine de lichid. Se amesteca pasta cu iaurtul si

detalii rețetă—

Sos de macris cu smantana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Pentru sos de macris macrisul se spala, se curata, se opareste, se scurge de apa, se raceste si se taie marunt.

detalii rețetă—

Sos din ciuperci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Pentru sos din ciuperci ciupercile se curata, se spala si se taie in lame subtiri. Daca sunt conservate, se clatesc

detalii rețetă—

Sos cu branza de vaci si verdeata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Pentru sosul cu branza de vaci si verdeata se oparesc rosiile, se curata de coaja si se taie cubulete, apoi se

detalii rețetă—

Sos de ciuperci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Ciupercile se curata, se spala si se taie in felii subtiri. Se pun apoi intr-un vas cu unt incins si cateva linguri

detalii rețetă—

Sos de ceapa

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se curata ceapa, se toaca si se opareste. Se scurge, se pune cu unt intr-o tigaie, se toarna supa strecurata de

detalii rețetă—

Sos de sparanghel

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Curatati sparanghelul si cartoful de coaja. Puneti legumele in masina de gatit la aburi. Cand sunt gata, dati-le

detalii rețetă—

Sos cu legume pentru friptura

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Ceapa se toaca marunt, la fel si usturoiul (care se poate si storsi in sita de usturoi). Se taie ardeiul cubulete.

detalii rețetă—

Sos de macris

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Macrisul curatat, spalat si scurs se pune la foc in ulei incins, se sareaza si se lasa sa se inabuse sub capac,

detalii rețetă—

Vinegreta

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 5m 

Se pun toate ingredientele intr-un vas si se amesteca foarte bine, pina sosul este foarte omogen. Se pun in el

detalii rețetă—

Sos de ciuperci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se curata, se spala si se taie felii subtiri citeva ciuperci. Se pun la fiert cu zeama de carne sau apa, timp de 10

detalii rețetă—

Sos de ciuperci cu ceapa

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se inabusa ciupercile curatate, spalate si taiate felioare subtiri, cu 1/2 lingura de unt, cam 15 minute. Separat

detalii rețetă—

Sos de ou cu mustar si castraveti acri

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Ouale se fierb, se curata de coaja, se scot galbenusurile si se freaca cu uleiul, turnat cite putin, pina se obtine

detalii rețetă—

Sos de ciuperci cu vin

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Ciupercile se spala, se curata si se taie feliute fine, care se calesc in 50 gr. de unt. Se pun citeva linguri de

detalii rețetă—