Sosuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Sos de raci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se iau cojile de la 15-20 de raci fierti; se piseaza si se freaca cu 200 grame de unt proaspat. Se pun la fiert cu

detalii rețetă—

Sos de vin

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h:10m 

Se pune intr-o cratita cu o lingura de unt, un morcov si o ceapa taiate marunt, cateva cozi de patrunjel, putin

detalii rețetă—

Sos de rosii

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se face un rantas alb cu o jumatate lingura de unt si tot atata faina. Se stinge cu o ceasca de zeama de carne. Se

detalii rețetă—

Sos de ceapa

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Se prajeste in unt ceapa taiata pestisori pina ce se ingalbeneste, se adauga faina, se mai prajeste putin si se

detalii rețetă—

Sos de rosii cu legume

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 20m 

Zarzavatul si ceapa se curata, se toaca marunt si se prajesc in unt, adaugind faina in timpul prajitului. Dupa

detalii rețetă—

Sos rosu

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

O lingura de faina se rumeneste cu aceeasi cantitate de unt sau untura pina capata culoare cafenie. Se amesteca

detalii rețetă—

Sos rosu de ciuperci cu ceapa

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Acest sos se poate prepara cu ciuperci proaspete sau uscate. In primul caz, ciupercile tocate marunt se pun in

detalii rețetă—

Sos de smintina cu mustar si rosii

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Intr-un castron se freaca mustarul cu smintina pusa treptat, pine se omogenizeaza. Se adauga ouale fierte, tocate

detalii rețetă—

Sos brun

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 3h:10m 

Zarzavaturile se spala, se curata, se taie ceapa in bucati, se curata, se spala si se taie felii. Intr-o cratita

detalii rețetă—

Sos de rosii condimentat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Se curata legumele, se dau pe razatoare si se calesc in 50 gr. unt. Cind sint rumenite se adauga rosiile curatate

detalii rețetă—