Sosuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Supa de rosii acrita cu fresh de portocale

portii reteta 8 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 
gatire reteta 30m 

• spalati si curatati telina, morcovii si pastarnacul• taiati-le cuburi potrivite si puneti-le la fiert in apa

detalii rețetă—

Sos de rosii simplu la borcan

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:10m 

Pentru acest sos de rosii simplu la borcan rosiile curatate de pielite si rase pe razatoare si apoi gogosarii

detalii rețetă—

Sos de rosii cu mustar si zahar

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:10m 

Pentru acest sos de rosii cu mustar si zahar se curata rosiile, se toaca si se amesteca toate la un loc, apoi se

detalii rețetă—

Ketchup iute la borcan

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 3h 

Pentru acest ketchup iute rosiile se oparesc ca sa le curatam de pielite, apoi le dam prin masina de stors. Intre

detalii rețetă—

Maioneza andaluza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Pentru maioneza andaluza se curata rosiile de pielita si se toaca marunt, apoi se calesc in ulei impreuna cu ceapa

detalii rețetă—

Sos de coacaze

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Coacazele se curata de codite, apoi se pun la fiert 15-20 de minute in zeama de oase sau in apa. Separat, se

detalii rețetă—

Sos de hrean cu sfecla rosi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se spala sfecla, apoi se curata si se da prin masina de tocat. Se amesteca sfecla cu hreanul ras si cu otet dupa

detalii rețetă—

Sos moldovenesc cu ciuperci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se curata ceapa si se taie feliute foarte subtiri, la fel si ciupercile. Intr-o oala se pune unt iar cand s-a

detalii rețetă—

SOS BRUN(SPANIOL)

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 50m 

Oasele se taie in bucati, se spala si se usuca la foc moderat in cuptor. Morcovii, pastarnacul, telina, ceapa si

detalii rețetă—

Sos Marinara

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Se curata usturoiul, se taie in felii subtiri si se prajeste usor in uleiul de masline. Se amesteca toate

detalii rețetă—

Sos de rosii si usturoi

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Rosiile se fac suc de rosii. Usturoiul curatat si ardeii iuti se dau, cu simburi, prin masina de tocat. Se amesteca

detalii rețetă—

Sos de rosii cu legume

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 20m 

Zarzavatul si ceapa se curata, se toaca marunt si se prajesc in unt, adaugind faina in timpul prajitului. Dupa

detalii rețetă—

Sos brun

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 3h:10m 

Zarzavaturile se spala, se curata, se taie ceapa in bucati, se curata, se spala si se taie felii. Intr-o cratita

detalii rețetă—

Sos de rosii condimentat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Se curata legumele, se dau pe razatoare si se calesc in 50 gr. unt. Cind sint rumenite se adauga rosiile curatate

detalii rețetă—