newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Ti-ai facut planuri ca de Sfantul Valentin sa pregatesti o cina la lumina lumanarilor, ori poate preferi sa ...

citește—

 
Placinta suedeza
Placinta e preparata din ceapa si hamsii, asezate intre felii de cartofi in ...

citește—

 
Prajiturile faceau parte din ritualurile de acum cateva milioane de ani. Astfel, celticii aveau o ...

citește—

Un adevarat binefacator
Sfantul Nicolae s-a nascut in secolul 3 intr-o familie de oameni bogati din ...

citește—

Mozzarella Galbani este obtinuta dupa o reteta traditionala ce consta in obtinerea produsului din lapte de ...

citește—

Brânza Parmigiano Reggiano este Parmezanul autentic - o brânză matură, hrănitoare, cu o puternică aromă ...

citește—

Cu siguranta Tiramisu este un desert italian, cu toate ca originile de drept sunt inca disputate. Doar 3 ...

citește—

Denumirea provine din latinescul “picea”, ce inseamna coacerea painii la cuptor. Pizza a devenit celebra ...

citește—

 
Atat copiii, cat si adultii sunt incantati de obiceiurile asociate cu seara de Halloween. Masti ...

citește—

 
Pentru noi toţi, toamna reprezintă un moment al bilanţurilor, însă obiceiurile de toamnă sunt ...

citește—

Pentru ca in data de 10 mai Romania sarbatoreste ziua regalitatii ne-am gandit ca ar fi un moment prielnic sa ...

citește—

Conceptul acestuia se adreseaza unui public mai tanar, care isi doreste sa aiba parte de o experienta culinara ...

citește—