Pentru antricot de vita brasovean carnea se curata de pielite, se spala si se portioneaza. Bucatile de antricot se bat putin...
Antricot de vita brasoveanPentru antricot de vita Praga carnea de vita se spala, se curata de pielite, se portioneaza in 5 bucati, se bat putin si se...
Antricot de vita PragaPentru antricot de vita cu ciuperci si smantana carnea se curata de pielite, se spala, se portioneaza in 5 bucati, se bat...
Antricot de vita cu ciuperci si smantanaPentru antricot de vita cu smantana carnea se curata de pielite, se spala, se portioneaza, se bate putin si se sareaza. Ceapa...
Antricot de vita cu smantanaPentru chiftelute cu sos de tomate ceapa se curata, se spala si se opareste. Cartofii se curata, se spala si se rad fin. Cand...
Chiftelute cu sos de tomatePentru chiftelute cu tarhon si sos de smantana ceapa se curata, se spala si se opareste. Cartofii se spala, se curata de...
Chiftelute cu tarhon si sos de smantanaPentru friptura benlineza tocata carnea se spala, se taie bucati si se da prin masina de tocat. Ceapa se curata, se spala, se...
Friptura berlineza tocataPentru perisoare cu carne de vita si porc cu verdeata ceapa se curata, se spala, se taie felii si se inabusa in untura....
Perisoare cu carne de vita si porc cu verdeataPentru rosii umplute cu carne de vita ceapa se curata, se spala, se taie si se opareste. Carnea de vita si de porc se spala,...
Rosii umplute cu carne de vitaPentru sarmalute in foi de spanac carnea se spala, se taie bucati mici si se da prin masina de tocat. Spanacul se curata de...
Sarmalute in foi de spanacPentru tocana cu carne de pui carnea se curata, se trec prin flacara, se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se...
Tocana cu carne de puiPentru ardei umpluti cu carne de vita si porc ardeii (10 bucati) de marime egala se spala, se curata de cotor si seminte....
Ardei umpluti cu carne de vita si porcPentru biftec berlinez cu ceapa prajita carnea de vita si de porc se spala si se taie bucati mici. Ceapa se curata, se spala...
Biftec berlinez cu ceapa prajitaPentru chiftelute cu ciuperci ceapa se curata, se spala si se taie. Cartofii se curata de coaja si se spala. Daca se...
Chiftelute cu ciuperciPentru chiftelute cu ciuperci si sos de smantana ceapa se curata, se spala si se opareste. Carnea se spala, se taie bucati si...
Chiftelute cu ciuperci si sos de smantanaPentru chiftelute cu sos de vin ceapa se curata, se spala si se opareste. Cartofii se spala, se curata, se spala din nou si...
Chiftelute cu sos de vinPentru ragut din carne de pui carnea se curata, se trece prin flacara, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se curata, se...
Ragut din carne de puiPentru risotto cu ficatei de pasare carnea se curata, se spala si se taie bucati. Morcovii, ceapa si telina se curata, se...
Risotto cu ficatei de pasarePentru sarmale cu carne de pui in foi de varza puiul se trece prin flacara si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se...
Sarmale cu carne de pui in foi de varzaPentru telina umpluta cu carne de pui telina se spala, se curata, se spala din nou, se taie capacul, se scoate miezul si se...
Telina umpluta cu carne de puiPentru pui cu vinete si legume carnea se curata, se trece prin flacara, se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se...
Pui cu vinete si legumePentru pui sote cu galuste carnea se curata, se trece prin flacara, se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se curata,...
Pui sote cu galustePentru pui sote cu conopida carnea de pui se trece prin flacara, se spala, se portioneaza si se sareaza. Conopida se curata,...
Pui sote cu conopidaPentru snitel international din carne de pui pieptul de pui se spala, se dezoseaza si se portioneaza. Cascavalul se curata de...
Snitel international din carne de puiPentru pui cu ciuperci si sos brun carnea se curata, se trece prin flacara, se spala, se portioneaza si se sareaza....
Pui cu ciuperci si sos brunPentru friptura din carne de curcan la tava cu varza calita carnea se curata, se spala si se sareaza. Carnea se unge cu ulei,...
Friptura din carne de curcan la tava cu varza calitaPentru curcan la tava cu sos de ciuperci carnea se curata, se trece prin flacara, se spala si se sareaza. Carnea se unge cu...
Curcan la tava cu sos de ciuperciPentru curcan cu masline carnea se curata, se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie...
Curcan cu maslinePentru coltunasi cu carne de pui carnea se curata, se trece prin flacara, se spala, se fierbe in apa rece cu sare, se...
Coltunasi cu carne de puiPentru ciulama de pui cu ciuperci si legume carnea se curata, se trece prin flacara, se spala si se portioneaza. Ciupercile...
Ciulama de pui cu ciuperci si legumePentru crochete din carne de pui cu mazare ceapa si morcovii se curata, se spala. Ouale se spala sub jet de apa rece. Un ou...
Crochete din carne de pui cu mazarePentru anghemacht din carne de pui morcovii, ceapa si patrunjelul se curata, se spala si se cresteaza. Puiul se curata, se...
Anghemacht din carne de puiPentru pui parizian carnea se curata, se spala, se portioneaza, se bate putin si se sareaza. Cartofii se spala, se curata, se...
Pui parizianPentru pui cu rosii si verdeata carnea se curata, se trece prin flacara, se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se...
Pui cu rosii si verdeataPentru pui cu orez si sos suprem carnea se curata, se trece prin flacara, se spala si se portioneaza. Morcovii, telina si...
Pui cu orez si sos supremPentru pui cu masline si legume asortate carnea se curata, se trece prin flacara, se spala, se portioneaza si se sareaza....
Pui cu masline si legume asortatePentru pui cu fasole verde si rosii carnea se curata, se trece prin flacara, se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa si...
Pui cu fasole verde si rosiiPentru pui cu conopida carnea se trece prin flacara, se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa si morcovii se curata, se...
Pui cu conopida si legume asortatePentru pui cu ciuperci si legume carnea se curata, se trece prin flacara, se spala si se portioneaza. Ceapa se curata, se...
Pui cu ciuperci si legumePentru papricas cu carne de pui carnea se curata, se trece prin flacara, se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se...
Papricas cu carne de puiPentru parjoale din carne de pui carnea se curata, se trec prin flacara, se spala, se desoseaza si se sareaza. Painea alba se...
Parjoale din carne de puiPentru snitel palermo din piept de pui carnea se spala, se dezoseaza si se portioneaza, dupa care se curata de coaja si se...
Snitel palermo din piept de puiPentru pui sote cu ciuperci si sos de smantana carnea se curata, se trece prin flacara, se spala, se portioneaza si se...
Pui sote cu ciuperci si sos de smantanaPentru pulpe si piept de pui pane carnea se curata, se spala, se portioneaza si se bate cu ciocanul pentru snitele. Bucatile...
Pulpe si piept de pui panePentru Kevskaia de pui pieptul de pui se spala, se dezoseaza; osul mic de la aripa se pastreaza. Carnea se curata de...
Kevskaia de puiPentru legume cu carne de pui carnea se curata, se trece prin flacara, se spala, se portioneaza si se sareaza. Cartofii,...
Legume cu carne de puiPentru macaroane cu piept de pui carnea de pui se curata si se spala. Cascavalul se curata de coaja si se rade. Macaroanele...
Macaroane cu piept de puiPentru ostropel din carne de pui carnea se curata, se trece prin flacara, se spala, se portioneaza si se sareaza. Morcovii si...
Ostropel din carne de puiPentru pilaf cu carne de curcan curcanul se curata, se spala si se portioneaza. Morcovii, ceapa si telina se curata, se spala...
Pilaf cu carne de curcanPentru pilaf cu carne de pui morcovii si telina se curata, se spala si se taie sferturi. Ceapa se curata, se spala - 50 g se...
Pilaf cu carne de puiPentru pilaf cu maruntaie de pui carnea se curata si se spala. Morcovii si telina se curata, se spala si se taie marunt....
Pilaf cu maruntaie de pui