Pentru bhaja cu conopida si broccoli se amesteca faina cu condimentele si cu putina sare. Se adauga apa si se amesteca pana...
Bhaja cu conopida si broccoliPrajitura cu branza si capsuni este o prajitura delicioasa cu fructe. Amestecam toate ingredientele pentru coca si framantam...
Prajitura cu branza si capsuniPentru fursecuri in 3 culori se amesteca untul cu zaharul si galbenusul de ou. Adaugam faina amestecata cu praful de copt,...
Fursecuri in 3 culoriPrajitura valurile dunarii este o prajitura delicioasa cu budinca de vanilie si visine avand o glazura de ciocolata....
Prajitura valurile dunariiSpirala cu urda este o prajitura delicioasa traditionala. Amestecam faina cu sare, zaharul si praful de copt. Facem o gaura...
Spirala cu urdaBriosele cu mere sunt prajituri delicioase si foarte simple. Mixam bine uleiul cu zaharul adaugam treptat apa rece....
Briose delicioase cu merePentru chifle mediteraneene aromate cernem faina, pe margine punem sarea, facem gaura in mijloc si adaugam drojdia dizolvata...
Chifle mediteraneene aromateOuale in sos de vermut sunt aperitive delicioase. Se topeste untul, se incorporeaza pudra de mustar si faina. Se adauga...
Oua in sos de vermutCornuletele cu carne sunt aperitive cu carne delicioase si consistente. Faina se amesteca cu drojdia uscata. Se adauga...
Cornulete aperitive cu carnePlacinta cu branzeturi este un aperitiv simplu si sanatos. Se incinge cuptorul. Se amesteca ambele tipuri de faina cu boiaua,...
Placinta cu branzeturiTarta cu branza si ceapa este un aperitiv sanatos si delicios. Se pun faina si sarea intr-un castron, se adauga margarina si...
Tarta cu branza si ceapaPrajitura Teo este o prajitura delicioasa cu blat de vanilie si crema de cacao. Faina se omogenizeaza in cca 200 ml lapte...
Prajitura TeoPentru fursec cu stafide se bate untul cu zaharul pana se alifiaza si dispar cristalele de zahar. Se adauga albusurile de ou...
Fursec cu stafideReţetă de preparare a papanaşilor. Pentru papanasi traditionali branza de vaci se amesteca cu faina, oua, sare, bicarbonat...
Reţetă de preparare a papanaşilor traditionaliPentru aluat de pizza drojdia se amesteca cu 200 ml apa calduta, zahar, 200 g faina si se lasa la dospit pana creste, apoi se...
Aluat simplu de pizzaPentru aluat pentru placinta faina se cerne. Lamaia se spala, se extrage sucul si se amesteca cu apa si sare. Untul se...
Aluat pentru placintaPentru cornulete cu untura si rahat albenusurile se amesteca cu iaurtul, zaharul, drojdia, praful de sare. Adaugam cca 400 g...
Cornulete cu untura si rahatTarta cu smantana si oua este un aperitiv simplu si delicios. Drojdia o dizolvam in putin lapte, un praf de sare si...
Tarta cu smantana si ouaUrdoaicele sunt produse de panificatie sarate foarte gustoase. Cernem faina, adaugam zaharul, sarea, coaja de lamaie si...
UrdoaiceSavarinele cu jeleu sunt prajituri delicioase cu frisca. Se amesteca drojdia cu faina, zaharul si praful de sare. Se adauga...
Savarine cu jeleuPentru placinta de spanac cu branza si smantana amestecam faina cu sarea, drojdia uscata, adaugam uleiul si laptele treptat,...
Placinta de spanac cu branza si smantanaPentru painici cu salata de icre si unt aromat faina o amestecam cu sare si zahar, facem gaura in mijloc, adaugam drojdia...
Painici cu salata de icre si unt aromatPlacinta cu alune si ciocolata este o prajitura delicioasa de casa. Intr-un bol amestecam faina cu zaharul si sarea. Facem...
Placinta cu alune si ciocolataPentru clatite brasovene delicioase se amesteca ouale cu 1 praf de sare, se adauga laptele si faina cat sa obtinem o...
Clatite brasovene delicioasePentru escalop de porc cu sos de vin carnea se spala si se portioneaza in 10 bucati, care se bat putin si se sareaza. Faina...
Escalop de porc cu sos de vinPentru castraveti cu carne de porc carnea se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie...
Castraveti cu carne de porcPentru cartofi cu friptura de porc carnea se spala si se sareaza. Cartofii se curata, se spala, se taie felii pe lungime....
Cartofi cu friptura de porcPentru snitel parizian din carne de porc carnea se spala, se portioneaza in 5 bucati, se bat si se sareaza. Ouale se trec sub...
Snitel parizian din carne de porcPentru tocana cu carne de porc si smantana carnea se spala, se taie fasii inguste (julien). Ceapa se curata, se spala si se...
Tocana cu carne de porc si smantanaPentru snitel pane delicios din carne de porc carnea se spala, se portioneaza, se bate, se sareaza. Ouale se trec sub jet de...
Snitel pane delicios din carne de porcPentru snitel de porc cu sos de lamaie carnea se spala, se portioneaza, se bate putin, se sareaza si se trece prin faina....
Snitel de porc cu sos de lamaiePentru gutui cu carne de porc carnea se spala, se portioneaza si se sareaza. Gutuile se spala, se curata casa seminala si se...
Gutui cu carne de porcPentru ficat de porc pane carnea se spala si se taie bucati subtiri. Ouale se trec sub jet de apa rece. Faina si pesmetul se...
Ficat de porc panePentru ficat papricat de porc cu smantana si galuste carnea se spala, se taie in fasii lungi. Ceapa se curata, se spala si se...
Ficat papricat de porc cu smantana si galustePentru ficat de porc impanat cu slanina carnea se spala si se portioneaza. Slanina se taie fasii. Faina se cerne. Bucatile de...
Ficat de porc impanat cu slaninaPentru ficat de porc cu sos Meuniere carnea de porc se spala si se portioneaza. Lamaia se spala, se taie rondele subtiri....
Ficat de porc cu sos MeunierePentru ficat de porc cu ceapa carnea se spala, se scurge de apa si se portioneaza. Ceapa se curata, se spala si se taie...
Ficat de porc cu ceapaPentru escalop cu sos de rosii carnea o taiem felii,o batem cu ciocanul pentru snitele. Faina o amestecam cu condimentele....
Escalop cu sos de rosiiBriosele simple cu mere sunt prajituri de casa simple si delicioase. Mixam bine uleiul cu zaharul adaugam treptat apa rece....
Briose simple cu merePentru chifle mediteraneene cernem faina, pe margine punem sarea, facem gaura in mijloc si adaugam drojdia dizolvata in...
Chifle mediteraneenePentru carnatii deliciosi in aluat faina o amestecam cu zaharul si sarea, facem gaura in mijloc, adaugam praful de copt stins...
Carnati deliciosi in aluatPentru snitel de pui in aluat pieptul de pui se taie felii si se bate cu ciocanul de snitele si se condimenteaza. Ouale se...
Snitel de pui in aluatOkonomiyaki este un fel de pizza japoneza cu umpluturi dintre cele mai diverse, de la muschiulet de porc la fructe de mare...
Okonomiyaki – pizza japonezaPentru pizza cu blat pufos facem aluatul de pizza. Intr-un vas punem: faina,drojdia, uleiul, sarea si zaharul. Framantam;...
Pizza a la Grasu64 cu blat pufosPentru snitel din carne de vita carnea se spala, se taie in 5 bucati, care se bat si se sareaza. Faina se cerne. Bucatile de...
Snitel din carne de vitaPentru saramura de peste cu fructe de mare se toaca legumele, se calesc, se adauga o cana de apa si se lasa la fiert. Apoi se...
Saramura de peste cu fructe de marePentru ravioli cu carne de vita si sos de tomate faina se cerne si se aseaza intr-un vas; in mijloc se face un gol in care se...
Ravioli cu carne de vita si sos de tomatePentru ostropel cu carne de vita carnea se spala si se portioneaza. Ceapa, morcovii, pastarnacul si usturoiul se curata, se...
Ostropel cu carne de vitaPentru cornulete fragede untura foarte rece se freaca repede cu faina, se adauga laptele rece in care s-a dizolvat drojdia si...
Cornulete fragede cu unturaPentru pulpe si piept de pui pane carnea se curata, se spala, se portioneaza si se bate cu ciocanul pentru snitele. Bucatile...
Pulpe si piept de pui panePentru gulas cu carne de pui carnea se curata, se trece prin flacara, se spala, se portioneaza si se sareaza. Faina se cerne....
Gulas cu carne de pui