Pentru aceasta supa-crema aveti nevoie de telina, cartofi, ceapa, verdeata, ulei de masline, usturoi si paine.
Supa crema de telinaPentru aceasta reteta aveti nevoie de varza murata, ulei de masline, piept de porc afumat, suc de rosii, verdeata si condimente.
Varza cu afumatura la cuptorPentru dovleceii umpluti aveti nevoie de dovlecei, orez, carne tocata de pui, verdeata, unt, smantana, lapte, faina si...
Dovlecei umplutiCulinar.ro vrea sa te incante cu retetele lui. Aveti nevoie de somon, legume, condimente, porumb, verdeata, lamai si usturoi...
Somon cu legume fiertePentru ciorba radauteana aveti nevoie de piept de pui, morcovi, ceapa, ardei, telina, usturoi, pastarnac, oua, smantana si...
Ciorba radauteana cu piept de puiPentru minestrone cu paste aveti nevoie de: ceapa, morcovi, cartofi, dovlecel, telina, pulpa de rosii, boabe de porumb, paste...
Minestrone cu pastePentru aceasta reteta de lasagna aveti nevoie de foi de lasagna, carne tocata de vita, rosii, verdeata, suc de rosii si...
Lasagna cu parmezanPentru aceasta ciorba aveti nevoie de fasole verde, costita afumata, ceapa, morcovi, ardei gras, telina, cartofi, verdeata si...
Ciorba de fasole verdePentru aceasta reteta aveti nevoie de orez, rosii, parmezan, alune de padure, unt, sare, verdeata, ulei de masline
Orez cu rosii la tigaiePentru aceasta tocanita aveti nevoie de carne de vita, ceapa, morcovi, patrunjel, telina, cartofi, bulion, condimente si...
Tocanita de vacutaMusacaua de varza se prepara din carne tocata de porc, smantana, rosii, varza, ulei, ceapa, ardei, verdeata si condimente.
Musaca de varzaCiorbita de porc necesita urmatoarele ingrediente: carne de porc, legume, verdeata, bors acru, pasta de tomate si condimente.
Ciorbita de porcCrochetele sarbaesti se prepara din acrne de vita, cartofi, oua, ceapa si verdeata.
Crochete sarbestiCotlele moldovenesti se prepara din carne de vitel, ulei, rosii, sare, piper, vinete, usturoi, verdeata si vin alb.
Cotlete de vitel moldovenestiCiorba de ciuperci este o reteta simpla si delicioas. Se prepara din legume, ciuperci, smantana, oua, condimente si verdeata.
Ciorba cu ciuperciAceasta reteta de ciorba de pui provine din Moldova. Aveti nevoie de carne de pui, legume, verdeata, bors si smantana.
Ciorba de pui moldoveneascaChecul cu ficatei este o reteta usor de preparat. Aveti nevoie de faina, oua, ficatei de pasare, verdeata, usturoi si putina...
Chec cu ficateiBorsul de porc se prepara din carne de porc macra, legume, varza dulce, zeama de varza murata si verdeata.
Bors de porc cu zeama de varzaSupa de gaina cu orez este delicioasa si nu foarte greu de preparat. Aveti nevoie de pipet de gaina, legume, condimente si...
Supa de gaina cu orezSarmalele cu ciuperci se prepara din foi de vita, orez, ciuperci, ceapa, delikat si verdeata.
Sarmale cu ciuperci servite cu smantanaBors de vita se prepara din piept de vita, ceapa, morcovi, ardei, telina, bulion, bors si verdeata.
Bors de vitaTocanita de praz cu morcovi se poate prepara si servi chiar si in zilele de post. Contine legume, condimente, faina, pasta de...
Tocanita de praz cu morcoviIahnie de fasole este una dintre cele mai usoare retete de preparat. Contine, pe langa fasole, morcovi, ceapa, ardei gras,...
Mancare de fasole cu ceapa si morcovSarmalele cu cascaval se prepara la fel ca cele simple. Se mai adauga in plus cascaval, dar si verdeata si condimente.
Sarmale cu cascavalPentru reteta de farfalle cu ton si fasole boabe mai aveti nevoie de ceapa, usturoi, ulei de masline, rosii, vin rosu si...
Farfalle cu ton si fasole boabeChiftelele de linte pot fi servite in zilele de post. Acestea contin paine, ceapa, condimente, faina, usturoi, morcovi si...
Chiftele de linte cu usturoiHumus reţetă. Humusul se prepara rapid. Ai nevoie de naut, pasta de susan, usturoi, ulei de masline, muguri de pin,...
Humus reţetă cu muguri de pinBorsul de peste cu zarzavat este usor de pregatit. Pe langa peste si zarzavat mai contine condimente, delikat, cas de oaie si...
Bors de zarzavat cu pesteSe amesteca ciupercile cu ceapa, faina, praful de copt, sarea, piperil si cimbrul. Se omogenizeaza compozitia si se adauga...
Chiftele din ciuperciSe toaca marunt ouale fierte tari, apoi se adauga peste ele ulei, mustar, otetul, verdeata tocata marunt si piperul. Se...
Sos vinegretaSe toaca in masina de tocat carnea, cu painea, ceapa si verdeata. Se adauga in compozitie un ou, sare si piper si se formeaza...
Chiftelute marinate din carne de ursSe pun la tocat carnea, painea inmuiata si ceapa calita. Peste amesteca se adauga oul, piperul, verdeata tocata, sarea si...
Chiftelute din carne de mistretFicatul de porc se spala si se portioneaza. O lamaie se feliaza si se taie apoi cubulete. Cealalta se spala si se taie...
Ficat de porc meuniereCarnea se toaca impreuna cu ceapa, morcovul, usturoiul si paine inmuiata si stoarsa in prealabil. Verdeata se toaca marunt....
Parjoale moldovenestiSalata verde se spala si se taie marunt. Se amesteca apoi cu smantana, zeama de lamaie si verdeata tocata marunt. Felii de...
Cosulete pe pat de salata verdeCarnea se da prin masina de tocat impreuna cu paine inmuiata in apa. Se adauga la amestec ceapa tocata si prajita, verdeata...
Chiftele din carneRosiile spalate in prealabil, se golesc de miez si se lasa la scurs. Se face o pasta din ouale sfaramate, sarea, piperul,...
Rosii umplute cu oua fierteSe curata laptucile si se taie in patru. Se toarna peste ele sosul format din ulei, otet, sare, piper si se presara cu...
Salata de laptuci cu verdeataCarnea se taie in bucati si se da prin masina de tocat impreuna cu ceapa tocata marunt si calita, painea si verdeata. Se...
Chiftelute din carne de iepureOuale se sparg intr-un castron si se amesteca cu patrunjelul, mararul si ceapa verde tocate foarte marunt. Se potrivesc la...
Jumari cu verdeataCarnea se toaca. Morcovul si cartoful se rad si apoi se scurg bine de zeama. Se piseaza usturoiul si se toaca marunt...
Chiftelute de puiPulpa de caprioara se pune la marinat in vin si otet, impreuna cu ceapa tocata marunt, arpagicul si morcovii feliati,...
Pulpa de caprioara la tavaSe curata de pielita si os pulpa de miel. Se sareaza si se umple cu carnea de carnati, amestecata cu sare, piper si verdeata...
Pulpa de miel umpluta cu tocaturaDupa ce s-a tinut in prealabil in apa rece, creierul se curata de pielita. Se pune apoi la fiert aproximativ 10 minute in apa...
Creier in sos alb si verdeataSe asambleaza sandviciul astfel: se unge o felie de paine cu crema de branza, se pun feliile de sunca si branza telemea si se...
Mega sandviciMacaroanele se pun la fiert. Separat se spala si se pune carnea pe foc impreuna cu ceapa si verdeata tocate marunt. Se fierbe...
Vitel sote cu macaroaneCarnea se da prin masina de tocat impreuna cu painea muiata in apa, o ceapa tocata si calita, un ou, sare, piper si verdeata...
Chiftele moldovenesti cu smantanaCocosul se curata, se spala si se pune la fript intr-un vas cu ulei, usturoi pisat, sare si piper. Se adauga verdeata tocata,...
Mancare de cocos soteLegumele, se curata, se spala si se toaca marunt. Se pun apoi la fiert in apa cu verdeata tocata marunt si se adauga otetul,...
Hering marinatAceasta supa este preferata noastra pe timp de vara, servita rece cu multa verdeata proaspat taiata. Se oparesc rosiile in...
Supa de rosiiUrzicile se spala si se pun sa fiarba intr-un litru de apa. Dupa ce a dat in cateva clocote se adauga orezul, ceapa tocata...
Bors de urzici