verdeata

Supe de legume

Supa crema de telina

Pentru aceasta supa-crema aveti nevoie de telina, cartofi, ceapa, verdeata, ulei de masline, usturoi si paine.

Supa crema de telina
Mancaruri cu varza

Varza cu afumatura la cuptor

Pentru aceasta reteta aveti nevoie de varza murata, ulei de masline, piept de porc afumat, suc de rosii, verdeata si condimente.

Varza cu afumatura la cuptor
Mancaruri cu legume

Dovlecei umpluti

Pentru dovleceii umpluti aveti nevoie de dovlecei, orez, carne tocata de pui, verdeata, unt, smantana, lapte, faina si...

Dovlecei umpluti
Mancaruri cu peste

Somon cu legume fierte

Culinar.ro vrea sa te incante cu retetele lui. Aveti nevoie de somon, legume, condimente, porumb, verdeata, lamai si usturoi...

Somon cu legume fierte
Ciorba radauteana cu piept de pui
Ciorbe

Ciorba radauteana cu piept de pui

Pentru ciorba radauteana aveti nevoie de piept de pui, morcovi, ceapa, ardei, telina, usturoi, pastarnac, oua, smantana si...

Ciorba radauteana cu piept de pui
Paste si pizza

Minestrone cu paste

Pentru minestrone cu paste aveti nevoie de: ceapa, morcovi, cartofi, dovlecel, telina, pulpa de rosii, boabe de porumb, paste...

Minestrone cu paste
Paste si pizza

Lasagna cu parmezan

Pentru aceasta reteta de lasagna aveti nevoie de foi de lasagna, carne tocata de vita, rosii, verdeata, suc de rosii si...

Lasagna cu parmezan
Ciorbe

Ciorba de fasole verde

Pentru aceasta ciorba aveti nevoie de fasole verde, costita afumata, ceapa, morcovi, ardei gras, telina, cartofi, verdeata si...

Ciorba de fasole verde
Mancaruri cu orez

Orez cu rosii la tigaie

Pentru aceasta reteta aveti nevoie de orez, rosii, parmezan, alune de padure, unt, sare, verdeata, ulei de masline

Orez cu rosii la tigaie
Mancaruri cu carne

Tocanita de vacuta

Pentru aceasta tocanita aveti nevoie de carne de vita, ceapa, morcovi, patrunjel, telina, cartofi, bulion, condimente si...

Tocanita de vacuta
Mancaruri cu varza

Musaca de varza

Musacaua de varza se prepara din carne tocata de porc, smantana, rosii, varza, ulei, ceapa, ardei, verdeata si condimente.

Musaca de varza
Ciorbe

Ciorbita de porc

Ciorbita de porc necesita urmatoarele ingrediente: carne de porc, legume, verdeata, bors acru, pasta de tomate si condimente.

Ciorbita de porc
Aperitive cu carne

Crochete sarbesti

Crochetele sarbaesti se prepara din acrne de vita, cartofi, oua, ceapa si verdeata.

Crochete sarbesti
Mancaruri cu carne

Cotlete de vitel moldovenesti

Cotlele moldovenesti se prepara din carne de vitel, ulei, rosii, sare, piper, vinete, usturoi, verdeata si vin alb.

Cotlete de vitel moldovenesti
Ciorbe

Ciorba cu ciuperci

Ciorba de ciuperci este o reteta simpla si delicioas. Se prepara din legume, ciuperci, smantana, oua, condimente si verdeata.

Ciorba cu ciuperci
Ciorbe

Ciorba de pui moldoveneasca

Aceasta reteta de ciorba de pui provine din Moldova. Aveti nevoie de carne de pui, legume, verdeata, bors si smantana.

Ciorba de pui moldoveneasca
Aperitive cu carne

Chec cu ficatei

Checul cu ficatei este o reteta usor de preparat. Aveti nevoie de faina, oua, ficatei de pasare, verdeata, usturoi si putina...

Chec cu ficatei
Borsuri

Bors de porc cu zeama de varza

Borsul de porc se prepara din carne de porc macra, legume, varza dulce, zeama de varza murata si verdeata.

Bors de porc cu zeama de varza
Supe de carne

Supa de gaina cu orez

Supa de gaina cu orez este delicioasa si nu foarte greu de preparat. Aveti nevoie de pipet de gaina, legume, condimente si...

Supa de gaina cu orez
Mancaruri cu legume

Sarmale cu ciuperci servite cu smantana

Sarmalele cu ciuperci se prepara din foi de vita, orez, ciuperci, ceapa, delikat si verdeata.

Sarmale cu ciuperci servite cu smantana
Borsuri

Bors de vita

Bors de vita se prepara din piept de vita, ceapa, morcovi, ardei, telina, bulion, bors si verdeata.

Bors de vita
Mancaruri cu legume

Tocanita de praz cu morcovi

Tocanita de praz cu morcovi se poate prepara si servi chiar si in zilele de post. Contine legume, condimente, faina, pasta de...

Tocanita de praz cu morcovi
Mancaruri cu legume

Mancare de fasole cu ceapa si morcov

Iahnie de fasole este una dintre cele mai usoare retete de preparat. Contine, pe langa fasole, morcovi, ceapa, ardei gras,...

Mancare de fasole cu ceapa si morcov
Mancaruri cu varza

Sarmale cu cascaval

Sarmalele cu cascaval se prepara la fel ca cele simple. Se mai adauga in plus cascaval, dar si verdeata si condimente.

Sarmale cu cascaval
Paste si pizza

Farfalle cu ton si fasole boabe

Pentru reteta de farfalle cu ton si fasole boabe mai aveti nevoie de ceapa, usturoi, ulei de masline, rosii, vin rosu si...

Farfalle cu ton si fasole boabe
Chiftele de linte cu usturoi
Aperitive cu legume

Chiftele de linte cu usturoi

Chiftelele de linte pot fi servite in zilele de post. Acestea contin paine, ceapa, condimente, faina, usturoi, morcovi si...

Chiftele de linte cu usturoi
Humus reţetă cu muguri de pin
Aperitive cu legume

Humus reţetă cu muguri de pin

Humus reţetă. Humusul se prepara rapid. Ai nevoie de naut, pasta de susan, usturoi, ulei de masline, muguri de pin,...

Humus reţetă cu muguri de pin
Borsuri

Bors de zarzavat cu peste

Borsul de peste cu zarzavat este usor de pregatit. Pe langa peste si zarzavat mai contine condimente, delikat, cas de oaie si...

Bors de zarzavat cu peste
Aperitive cu ciuperci

Chiftele din ciuperci

Se amesteca ciupercile cu ceapa, faina, praful de copt, sarea, piperil si cimbrul. Se omogenizeaza compozitia si se adauga...

Chiftele din ciuperci
Sosuri condimentate

Sos vinegreta

Se toaca marunt ouale fierte tari, apoi se adauga peste ele ulei, mustar, otetul, verdeata tocata marunt si piperul. Se...

Sos vinegreta
Aperitive cu carne

Chiftelute marinate din carne de urs

Se toaca in masina de tocat carnea, cu painea, ceapa si verdeata. Se adauga in compozitie un ou, sare si piper si se formeaza...

Chiftelute marinate din carne de urs
Aperitive cu carne

Chiftelute din carne de mistret

Se pun la tocat carnea, painea inmuiata si ceapa calita. Peste amesteca se adauga oul, piperul, verdeata tocata, sarea si...

Chiftelute din carne de mistret
Mancaruri cu carne

Ficat de porc meuniere

Ficatul de porc se spala si se portioneaza. O lamaie se feliaza si se taie apoi cubulete. Cealalta se spala si se taie...

Ficat de porc meuniere
Aperitive cu carne

Parjoale moldovenesti

Carnea se toaca impreuna cu ceapa, morcovul, usturoiul si paine inmuiata si stoarsa in prealabil. Verdeata se toaca marunt....

Parjoale moldovenesti
Aperitive cu carne

Cosulete pe pat de salata verde

Salata verde se spala si se taie marunt. Se amesteca apoi cu smantana, zeama de lamaie si verdeata tocata marunt. Felii de...

Cosulete pe pat de salata verde
Aperitive cu carne

Chiftele din carne

Carnea se da prin masina de tocat impreuna cu paine inmuiata in apa. Se adauga la amestec ceapa tocata si prajita, verdeata...

Chiftele din carne
Aperitive cu rosii

Rosii umplute cu oua fierte

Rosiile spalate in prealabil, se golesc de miez si se lasa la scurs. Se face o pasta din ouale sfaramate, sarea, piperul,...

Rosii umplute cu oua fierte
Salate de legume

Salata de laptuci cu verdeata

Se curata laptucile si se taie in patru. Se toarna peste ele sosul format din ulei, otet, sare, piper si se presara cu...

Salata de laptuci cu verdeata
Aperitive cu carne

Chiftelute din carne de iepure

Carnea se taie in bucati si se da prin masina de tocat impreuna cu ceapa tocata marunt si calita, painea si verdeata. Se...

Chiftelute din carne de iepure
Jumari

Jumari cu verdeata

Ouale se sparg intr-un castron si se amesteca cu patrunjelul, mararul si ceapa verde tocate foarte marunt. Se potrivesc la...

Jumari cu verdeata
Chiftelute de pui
Aperitive cu carne

Chiftelute de pui

Carnea se toaca. Morcovul si cartoful se rad si apoi se scurg bine de zeama. Se piseaza usturoiul si se toaca marunt...

Chiftelute de pui
Mancaruri cu vanat

Pulpa de caprioara la tava

Pulpa de caprioara se pune la marinat in vin si otet, impreuna cu ceapa tocata marunt, arpagicul si morcovii feliati,...

Pulpa de caprioara la tava
Mancaruri cu carne

Pulpa de miel umpluta cu tocatura

Se curata de pielita si os pulpa de miel. Se sareaza si se umple cu carnea de carnati, amestecata cu sare, piper si verdeata...

Pulpa de miel umpluta cu tocatura
Mancaruri cu carne

Creier in sos alb si verdeata

Dupa ce s-a tinut in prealabil in apa rece, creierul se curata de pielita. Se pune apoi la fiert aproximativ 10 minute in apa...

Creier in sos alb si verdeata
Mega sandvici
Sandviciuri

Mega sandvici

Se asambleaza sandviciul astfel: se unge o felie de paine cu crema de branza, se pun feliile de sunca si branza telemea si se...

Mega sandvici
Mancaruri cu carne

Vitel sote cu macaroane

Macaroanele se pun la fiert. Separat se spala si se pune carnea pe foc impreuna cu ceapa si verdeata tocate marunt. Se fierbe...

Vitel sote cu macaroane
Aperitive cu carne

Chiftele moldovenesti cu smantana

Carnea se da prin masina de tocat impreuna cu painea muiata in apa, o ceapa tocata si calita, un ou, sare, piper si verdeata...

Chiftele moldovenesti cu smantana
Mancaruri cu carne

Mancare de cocos sote

Cocosul se curata, se spala si se pune la fript intr-un vas cu ulei, usturoi pisat, sare si piper. Se adauga verdeata tocata,...

Mancare de cocos sote
Mancaruri cu peste

Hering marinat

Legumele, se curata, se spala si se toaca marunt. Se pun apoi la fiert in apa cu verdeata tocata marunt si se adauga otetul,...

Hering marinat
Supa de rosii
Supe de legume

Supa de rosii

Aceasta supa este preferata noastra pe timp de vara, servita rece cu multa verdeata proaspat taiata. Se oparesc rosiile in...

Supa de rosii
Borsuri

Bors de urzici

Urzicile se spala si se pun sa fiarba intr-un litru de apa. Dupa ce a dat in cateva clocote se adauga orezul, ceapa tocata...

Bors de urzici