Aperitive

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Cosulete aperitiv din aluat foietaj cu rosii deshidratate, gogosari, carnati si oua

portii reteta 4 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 
gatire reteta 40m 

Pentru că la începutul acestei toamne am pregătit niște roșii deshidratate, în ulei, le-am testat gustul în

detalii rețetă—

Tarta cu costita si spanac

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Tarta cu costita si spanac este o mancare consistenta si delicioasa. Am făcut aluatul de tartă amestecând făina

detalii rețetă—

Pasteta cu ficat si carne de pui

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:20m 

ALUATUL Se cerne faina cu sarea, se freaca impreuna cu bucatelele de unt rece si apoi se incorporeaza si

detalii rețetă—

Placinte Englezesti

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

a) Aluatul : 1. Amestecam faina cu praful de copt, sare si untul taiat cuburi pana capata aspect de

detalii rețetă—

Pateu aperitiv cu carne macra

complexitate reteta Redusa 

Pentru pateu aperitiv cu carne macra lasati aluatul sa se odihneasca 10 minute, apoi intindeti foi subtiri de

detalii rețetă—

Pateuri cu ficat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se intinde o foaie subtire din aluat de unt, se taie cu o forma mici ronduri. Se uda usor cu apa si se pune cate o

detalii rețetă—