Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Tort de biscuiti cu nuca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se freaca untul cu zaharul pudra si 1-2 linguri cacao, se adauga apoi nucile date prin masina. Se moaie biscuitii

detalii rețetă—

Tort cu nuca si mere

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se amesteca galbenusurile rascoapte, rase prin razatoarea fina, impreuna cu galbenusurile crude si zaharina si

detalii rețetă—

Tort Sarlota de Fructe

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Smintina si o lingura de zahar se face frisca si se da la rece. Gelatina se inmoaie cu putin lapte caldut. 450g

detalii rețetă—

Tort de alune

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 2h 

Se prajesc alunele, se dau prin masina si se amesteca bine cu faina, zaharul, untul frecat spuma, ouale. Compozitia

detalii rețetă—

Tort de bezea cu crema de lamaie

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:50m 

Blatul: Se bat spuma albusurile cu zaharul. Bezeaua se intinde pe hartie pergament sub forma de 2 discuri. Se coace

detalii rețetă—

Tort Diplomat

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 1h 

Oul cu zaharul si laptele se fierb pe foc foarte mic sau la bain-marie pina se incheaga putin (lingura ramine cu un

detalii rețetă—

Tort cu dulceata de caise

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se topeste ciocolata in baie de aburi. Se separa galbenusurile de albusuri. Se pun intr-un vas cele 200 gr.

detalii rețetă—

Tort in doua culori

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 1h:40m 

Prepararea blatului 1: se freaca albusurile cu zaharul foarte bine, apoi se pun galbenusurile si pesmetul. Se unge

detalii rețetă—

Tort de alune cu frisca

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 1h:30m 

Se dau alunele prin masina de macinat nuci. Se freaca bine margarina cu zaharul intr-un castron. Se adauga oul,

detalii rețetă—

Tort de biscuiti cu cafea

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:15m 

Biscuitii intregi se pun intr-o tava si se stropesc cu esenta de cafea neagra, indulcita cu zahar si amestecata cu

detalii rețetă—

Tort Magda

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se fierbe laptele, iar cind da in clocot se pun in el bucatelele de rahat si se lasa pe foc mic, pina se topeste

detalii rețetă—

Tort cu mere crude

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Merele curatate si rase se amesteca cu zaharul, biscuitii pisati, stafidele inmuiate in rom, cu nucile macinate,

detalii rețetă—

Tort cu mere si frisca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

In cratita in care se face tortul, se caramelizeaza 2 linguri de zahar si se intind cit se poate pe peretii

detalii rețetă—

Tort Diplomat cu fructe

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h:30m 

Se pune gelatina in laptele rece la inmuiat si se lasa o ora. In acest timp, se bate frisca si apoi se da la

detalii rețetă—