Mancaruri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Piept de pui cu ghimbir, lamaie si miere

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Pieptul de pui cu ghimbir, lamaie si miere este o mancare de carne delicioasa cu un gust special. Pieptul de pui

detalii rețetă—

Pulpe de curcan umplute

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Am despielitat pulpele. Am taiat atele si am taiat carnea in bucati mari. Am calit carnea, am scos-o

detalii rețetă—

Pirjoale delicioase din muschi de vita

complexitate reteta Redusa 

Pentru pirjoale delicioase din muschi de vita muschiul curatat de pielita se taie in 6 bucati, se despica in doua,

detalii rețetă—

Pui fripti simpli la cuptor

complexitate reteta Redusa 

Pentru pui fripti simpli la cuptor la puii curatati si spalati se prind picioarele sub pielita din partea de jos a

detalii rețetă—

Ficat delicios cu sos de ceapa si vin

complexitate reteta Redusa 

Pentru ficat delicios cu sos de ceapa si vin se curata de pielita ficatul si se taie in bucati de 4-5 cm. Se

detalii rețetă—

Cotlete delicioase cu sos picant de rosii si vin

complexitate reteta Redusa 

Pentru cotlete delicioase cu sos picant de rosii si vin intr-o cratita, se prajesc cotletele in ulei incins. Intre

detalii rețetă—

Creier prajit delicios cu lamaie

complexitate reteta Redusa 

Pentru creier prajit delicios cu lamaie creierul se tine in apa rece 30-40 minute, dupa aceea se curata de pielita

detalii rețetă—

Salata de creier cu masline

complexitate reteta Redusa 

Pentru salata de creier cu masline se curata pielita de deasupra, se spala cu apa rece bine si se pune creierul la

detalii rețetă—

Tocana macelareasca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:40m 

Pentru tocana macelareasca carnea se curata de pielita, se spala, se taie in bucati mici si se sareaza. Ceapa se

detalii rețetă—

Telina cu carne de vita

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:40m 

Pentru telina cu carne de vita carnea se spala, se curata de pielita, se portioneaza in 5 bucati. Ceapa se curata,

detalii rețetă—

Mancare de rinichi de porc si vitel

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru mancarea de rinichi se curata rinichii de pielita, se spala in mai multe ape, se taie in doua in lungime,

detalii rețetă—

Ficat de vitel inabusit

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Pentru ficatul de vitel ianbusit se curata ficatul de pielita de deasupra. Se impaneaza cu cateva bucatele de

detalii rețetă—

Limba cu sos de smantana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Pentru limba cu sos de smantana se fierbe limba, se curata de pielita, se taie felii si se asaza in cratita. Se

detalii rețetă—

Felii de parizer pane

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Pentru felii de parizer pane se taie feliile de parizer potrivit de groase si se indeparteaza pielita dimprejur; se

detalii rețetă—