Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Pentru piept de manzat umplut cu carne tocata alegeti carne de la piept. Scoateti coastele cu grija si cu un cutit,
detalii rețetă—Pentru piept de vitel umplut cu sunca carnea se spala, se scot oasele si se desprinde de pielite. Sunca se taie
detalii rețetă—Pentru pieptul de vitel umplut se alege o bucata de carne de la piept. Se scot oasele cu grija, ca sa nu se sfarame
detalii rețetă—Se taie un buzunar in pieptul de vitel. Se pun stafidele la inmuiat in rom. Se inmoaie miezul de paine in putina
detalii rețetă—Se alege o bucata de carne de vitel de la piept. Se scot coastele cu grija, ca sa nu se ffarme carnea, tragandu-le
detalii rețetă—Carnea se scoate din cirnaciori si se amesteca cu smintina, sare, piper, vin. Feliile de piine se taie cubulete si
detalii rețetă—Se prepara o tocatura din carne de vitel si porc, miez de franzela inmuiat si stors, ceapa taiata marunt si
detalii rețetă—
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe