Mancaruri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Mancare de perisoare si ciuperci cu sos alb

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Ciupercile se curata si se oparesc in apa clocotita su sare. Cand au dat un clocot se scot si se lasa sa se mai

detalii rețetă—

Pulpe de pui umplute cu orez

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Calim, in lingura de ulei, carnea tocata, condimentam, apoi adaugam orezul care trebuie tinut 10 min.in apa

detalii rețetă—

Pui picant cu fasole verde

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 

1. Se curata fasolea, se rup pastaile bucati si se oparesc in apa clocotita cu sare 5-6 min. 2. Se trec prin

detalii rețetă—

Rasol simplu si delicios de pasare si legume

complexitate reteta Redusa 

Pentru rasol simplu si delicios de pasare si legume se alege o gaina mare si frumoasa, se curata, se spala si se

detalii rețetă—

Chiftelute delicioase de ficat cu ceapa si verdeata

complexitate reteta Redusa 

Pentru chiftelute delicioase de ficat cu ceapa si verdeata se fierbe ficatul in apa clocotita, se lasa sa se

detalii rețetă—

Gulii umplute cu carne de vaca si orez

complexitate reteta Redusa 

Pentru gulii umplute cu carne de vaca si orez se curata de coaja guliile intregi si se taie in partea de sus un

detalii rețetă—

Pui delicios cu bame si vin alb

complexitate reteta Redusa 

Pentru pui cu bame si vin alb taiati carnea in bucati si prajiti-le in grasime. Fierbeti in apa clocotita 5 minute

detalii rețetă—

Pui cu bame si vin alb

complexitate reteta Redusa 

Pentru pui cu bame si vin alb spalati foarte bine bamele, apoi opariti-le cu bors sau cu 1 l de apa clocotita in

detalii rețetă—

Friptura din carne de vita cu sos de vin

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Pentru friptura din carne de vita cu sos de vin carnea se curata si se spala. Macaroanele se rup, se introduc in

detalii rețetă—

Sarmale in foi de vita cu arpaca si orez

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Pentru sarmale in foi de vita cu arpaca si orez foile de vita se curata de codite, se spala, se oparesc in apa

detalii rețetă—

Macaroane cu piept de pui

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Pentru macaroane cu piept de pui carnea de pui se curata si se spala. Cascavalul se curata de coaja si se rade.

detalii rețetă—

Gasca pe varza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Pentru gasca pe varza se pregateste gasca ca pentru fript. Se taie marunt o varza murata frumoasa, se fierbe in apa

detalii rețetă—

Mancare de rinichi cu creier

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru mancarea de rinichi cu creier se curata rinichiul, se taie felii. Se curata de asemenea un creier de vitel,

detalii rețetă—

Vinete delicioase umplute

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru vinetele umplute se aleg patlagele vinete mai mici, de aceeasi marime, se taie cozile si se oparesc cinci

detalii rețetă—