Supe si ciorbe

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Bors de perisoare

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Carnea, data prin masina de tocat, se amesteca cu ceapa tocata marunt, piine muiata in lapte si bine stoarsa, sare,

detalii rețetă—

Bors din carne de miel

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Se spala bine carnea, se curata de pielite, se taie in bucati (capul ramine intreg) si se pune la fiert cu apa. Se

detalii rețetă—

Bors de primavara

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Zarzavaturile se curata si se spala foarte bine. Ceapa si usturoiul tocate marunt impreuna cu orezul spalat in

detalii rețetă—

Bors de loboda cu usturoi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Loboda se spala in multe ape, se taie marunt si se pune la fiert in 2 l de apa, impreuna cu ceapa tocata marunt si

detalii rețetă—

Bors de peste

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Se pune apa la fiert si cind clocoteste se adauga ceapa taiata marunt si zarzavatul taiat subtire. Dupa ce s-a

detalii rețetă—

Bors de hribi

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:15m 

Se taie varza fin, se presara cu faina si se prajeste. Se fierb hribii, se scot din zeama, se taie marunt, se pun

detalii rețetă—

Bors de iepure

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 2h 

Se spala carnea, se taie bucati si se pune la fiert. Dupa ce s-a luat spuma, se adauga ceapa tocata si zarzavatul

detalii rețetă—

Bors moldovenesc

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h:30m 

Se curata gaina si se pune la fiert cu apa rece fara zarzavat. Dupa ce a fiert, se scoate gaina pe o farfurie si in

detalii rețetă—

Bors de peste cu praz

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:45m 

Cel mai gustos bors de peste se prepara din peste viu sau foarte proaspat (crap, cega, biban). Ciorba se poate

detalii rețetă—

Bors ucrainean cu slanina

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h:30m 

Se prepara o supa de carne si se strecoara. Morcovul, patrunjelul si sfecla se taie pai. Sfecla se fierbe inabusit

detalii rețetă—

Bors de gaina

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Se curata gaina si se taie in bucati. Se pune la fiert cu apa rece si sare. Se ia spuma, apoi se adauga morcovul

detalii rețetă—

Bors "Padis"

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

In apa se pun la fiert zazavaturile taiate marunt, ciupercile curatate si taiate felii, ardeiul iute intreg si

detalii rețetă—

Bors cu carne de vita si tarhon

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Se spala carnea, se taie in bucati si se pune la fiert in 2 �-3 l de apa. Se ia spuma, se adauga putina sare

detalii rețetă—

Bors de vita cu perisoare

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Se alege un os de rasol cu sita si maduva si se pune la fiert in 2 litri de apa. Se curata legumele, se spala

detalii rețetă—