Supe si ciorbe

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Bors de gaina

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Pentru a prepara aceasta reteta de bors de gaina sunt necesare urmatoarele ingrediente: gaina, bors, apa, morcov,

detalii rețetă—

Bors de peste

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Aceasta reteta cu peste este foarte gustoasa. Pentru prepararea retetei de bors aveti nevoie de peste, ceapa,

detalii rețetă—

Bors de fasole uscata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Se alege fasolea, se spala si se pune in apa calda pana a doua zi. Se pune intr-o oala apa si se lasa pe foc pana

detalii rețetă—

Bors de fasole cu afumatura

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Punem fasolea la fiert prima pentru ca fierbe cel mai greu. Ii schimbam apa de trei ori,dupa care incepem sa

detalii rețetă—

Bors de capuri de peste

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se curata pestele, se spala, se pune intr-un castron si se presara cu sare.Se pune apa intr-o oala si se lasa pe

detalii rețetă—

Bors de cartofi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se curata morcovul, radacina de patrunjel si de telina, ceapa, se spala si se toaca marunt apoi se pun la fiert in

detalii rețetă—

Bors de pui

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Se pune carnea la fiert cu sare, dupa ce e bine fiert pieptul se face fasii subtiri. lLgumele se taie marunt si se

detalii rețetă—

Ciorba de porc monti

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Se pune carnea la fiert in apa cu sare. Se ia spuma ori de cate ori se formeaza. Legumele se taie marunt si se

detalii rețetă—

Ciorba de peste

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Ciorba de peste o reteta de ciorba delicioasa, potrivita pentru perioadele postului in care avem dezlegare la

detalii rețetă—

Ciorba de perisoare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Legumele se taie cubulete sau cum vreti si se calesc in putin ulei, apoi se adauga apa si se pune la fiert. Intre

detalii rețetă—

Zama de crumpe

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Morcovii, pastarnacul si ceapa se toaca marunt si se calesc in 2-3 linguri de ulei, in cratita in care se va

detalii rețetă—

Bors de peste (pastrav)

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Borsul de peste este delicios si foarte hranitor. O supa de peste foarte aromata si consistenta, perfecta pentru

detalii rețetă—

Bors de fasole cu sfecla rosie

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

De cu seara am pus in apa o punga de 250 de gr. de fasole uscata, apoi am pus-o sa fiarba schimbind apa de 2 ori.

detalii rețetă—

Bors ardelenesc de pui cu smantana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se pune carnea de pui la fiert in apa, Cand carnea de pui a fiert se pun legumele tocate marunt, ar ceapa

detalii rețetă—