Supe si ciorbe

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Bors cu sfecla si carne de vita

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:40m 

Pentru bors cu sfecla si carne de vita carnea se curata de pielite, se spala si se portioneaza in 5 bucati. Sfecla

detalii rețetă—

Bors de pui

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Se pune carnea la fiert cu sare, dupa ce e bine fiert pieptul se face fasii subtiri. lLgumele se taie marunt si se

detalii rețetă—

Ciorba de porc monti

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Se pune carnea la fiert in apa cu sare. Se ia spuma ori de cate ori se formeaza. Legumele se taie marunt si se

detalii rețetă—

Bors ardelenesc de pui cu smantana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se pune carnea de pui la fiert in apa, Cand carnea de pui a fiert se pun legumele tocate marunt, ar ceapa

detalii rețetă—

Bors delicios de iepure vanat

complexitate reteta Redusa 

Pentru bors delicios de iepure vanat dupa ce ati scos carnea de iepure din bait, separati pulpele si pieptul pentru

detalii rețetă—

Bors delicios cu slanina si varza

complexitate reteta Redusa 

Pentru bors delicios cu slanina si varza carnea spalata se taie bucati potrivit de mari si se pune la fiert intr-o

detalii rețetă—

Bors de perisoare cu legume si orez

complexitate reteta Redusa 

Pentru bors de perisoare cu legume si orez carnea, data prin masina de tocat, se amesteca cu ceapa tocata marunt,

detalii rețetă—

Bors de iepure cu smantana si zarzavaturi

complexitate reteta Redusa 

Pentru bors de iepure cu smantana si zarzavaturi se spala carnea, se taie bucati si se pune la fiert. Dupa ce s-a

detalii rețetă—

Bors moldovenesc cu carne de vita

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru borsul moldovenesc cu carne de vita carnea se curata de pielite, se spala si se portioneaza in 5 bucati.

detalii rețetă—

Bors rusesc cu carne de vita

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru borsul rusesc cu carne de vita carnea de vita se spala, se curata de pielite si se portioneaza. Morcovii,

detalii rețetă—

Bors polonez

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru borsul polonez carnea de pui se trece prin flacara, se spala si se portioneaza. Sfecla, morcovii si varza

detalii rețetă—

Bors cu carne de miel

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru bors cu carne de miel carnea de miel se portioneaza, se opareste, se spala cu apa rece. Ceapa uscata se

detalii rețetă—

Bors rusesc cu carne si legume

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Borsul rusesc cu carne si legume este o supa foarte consistenta si delicioasa cu multe ingrediente. Carnea spalata

detalii rețetă—

Bors cu carne de oaie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Borsul cu carne de oaie este una din cele mai gustoase borsuri pe care le puteti gasi pe culinar.ro. Pe langa

detalii rețetă—