Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Pentru sufleul de albus cu marmelada se bat spuma albusurile. Se adauga incet zaharul pisat si se bate pana se
detalii rețetă—Sufleul de mere este una dintre retetele de dulciuri de pe Culinar.ro care se prepara foarte usor. Pentru reteta ai
detalii rețetă—Se freaca bine zaharul cu galbenusurile, se adauga vanilia, cacaua si se mai freaca pana se obtine o crema. Se
detalii rețetă—Se freaca bine galbenusurile cu zaharul si vanilia pana se obtine o crema spumoasa. Se bat albusurile foarte bine
detalii rețetă—Se separa galbenusurile de albusuri. Se spala lamaile si se freaca zaharul cubic de coaja, pana se ajunge la partea
detalii rețetă—Se bat albusurile spuma tare cu zaharul si se inglobeaza in ele, putin cate putin, siropul din dulceata, batand
detalii rețetă—Se bat spuma tare albusurile, se adauga zaharul si se mai bate pana cand spuma devine sticloasa si nu mai cade de
detalii rețetă—Taie in doua batonul de vanilie si scoate-i miezul. Amesteca bine amidonul cu laptele. Bate spuma albusurile cu
detalii rețetă—cald. Cand se raceste, galbenusurile se freaca spuma cu zaharul pudra si zaharul vanilat. Albusurile se bat
detalii rețetă—Fierbe laptele cu batonul de vanilie. Separa galbenusurile de albusuri si bate spuma tare albusurile cu 2 linguri
detalii rețetă—Rupem bucati painea prajita si le inmuiem in lapte. Scurgem visinele. Batem spuma albusurile. Amestecam
detalii rețetă—Amestecam bine galbenusurile cu zaharul si faina, iar apoi adaugam albusurile batute spuma. Turnam aluatul
detalii rețetă—Se curata caisele de coaja si samburi,se trece prin sita si se amesteca cu jumataet din cantitaeta de zahar.se bat
detalii rețetă—Intr-un castron se bat galbenusurile cu zahar si vanilia pana ce compozitia creste si se albeste.Se adauga
detalii rețetă—
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe