Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Sufleu de albus cu marmelada

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru sufleul de albus cu marmelada se bat spuma albusurile. Se adauga incet zaharul pisat si se bate pana se

detalii rețetă—

Sufleu de mere

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Sufleul de mere este una dintre retetele de dulciuri de pe Culinar.ro care se prepara foarte usor. Pentru reteta ai

detalii rețetă—

Sufleu de oua cu cacao

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se freaca bine zaharul cu galbenusurile, se adauga vanilia, cacaua si se mai freaca pana se obtine o crema. Se

detalii rețetă—

Sufleu de oua cu vanilie

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se freaca bine galbenusurile cu zaharul si vanilia pana se obtine o crema spumoasa. Se bat albusurile foarte bine

detalii rețetă—

Sufleu de lamaie

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se separa galbenusurile de albusuri. Se spala lamaile si se freaca zaharul cubic de coaja, pana se ajunge la partea

detalii rețetă—

Sufleu cu sirop de fructe

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se bat albusurile spuma tare cu zaharul si se inglobeaza in ele, putin cate putin, siropul din dulceata, batand

detalii rețetă—

Sufleu de albus

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se bat spuma tare albusurile, se adauga zaharul si se mai bate pana cand spuma devine sticloasa si nu mai cade de

detalii rețetă—

Sufleu de visine

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Taie in doua batonul de vanilie si scoate-i miezul. Amesteca bine amidonul cu laptele. Bate spuma albusurile cu

detalii rețetă—

Sufleu de orez

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

cald. Cand se raceste, galbenusurile se freaca spuma cu zaharul pudra si zaharul vanilat. Albusurile se bat

detalii rețetă—

Lapte de pasare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Fierbe laptele cu batonul de vanilie. Separa galbenusurile de albusuri si bate spuma tare albusurile cu 2 linguri

detalii rețetă—

Sufleu cu branza si visine

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:20m 

Rupem bucati painea prajita si le inmuiem in lapte. Scurgem visinele. Batem spuma albusurile. Amestecam

detalii rețetă—

Rulada cu castane

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:40m 

Amestecam bine galbenusurile cu zaharul si faina, iar apoi adaugam albusurile batute spuma. Turnam aluatul

detalii rețetă—

sufleu de caise

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se curata caisele de coaja si samburi,se trece prin sita si se amesteca cu jumataet din cantitaeta de zahar.se bat

detalii rețetă—

Sufleu de oua fara sos alb

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Intr-un castron se bat galbenusurile cu zahar si vanilia pana ce compozitia creste si se albeste.Se adauga

detalii rețetă—