Mancaruri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Sitari la frigare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru sitari la frigare se scot ochii, se face o taietura la gat prin care se scoate gusa si una mai jos prin care

detalii rețetă—

Porumbei pane

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Porumbeii se curata, se golesc de intestine si se flambeaza, apoi se pun la calit cu unt, sare, piper, o foaie de

detalii rețetă—

Prepelita la frigare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Prepelitele se curata de pene, se golesc, se flambeaza apoi se sareza si se infasoara fiecare in parte intr-o foaie

detalii rețetă—

Piept de caprioara

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Din pieptul de caprioara se scot coastele in asa fel incat sa nu se gaureasca carnea. Ceapa se curata si se taie

detalii rețetă—

Iepure incolacit

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se jupoaie iepurele, se curata bine, se goleste, se spala si apoi se incolaceste cu capul la coada si se leaga ca

detalii rețetă—

Rata salbatica cu napi

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Rata salbatica se pune pentru cateva ore intr-o marinata facuta din otet amestecat cu apa, 1 foaie de dafin si

detalii rețetă—

Frigarui de caprioara

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

In ziua inaintea friptului carnea se marineaza, prunele uscate si desamburate se inmoaie in vin rosu. In feliile de

detalii rețetă—

Muschi de caprioara cu pere umplute

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 40m 

Se spala hribii, se lasa sa se inmoaie in apa calduta. Se desprinde carnea de pe os de-a lungul coloanei

detalii rețetă—

Rasol in bors de iepure impanat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Iepurele, dupa ce a stat la fezandat in piele 2 zile, se jupoaie si se tine la bait 12 ore. Dupa ce a fost scos de

detalii rețetă—

Prepelite inabusite

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:20m 

Se curata prepelitele. Se sareaza, se pune ficatul inauntru, se inveleste fiecare prepelita cu o foaie de vita,

detalii rețetă—