Mancaruri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Porumbel umplut cu garnitura de cartofi

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Pentru porumbel umplut cu garnitura de cartofi porumbeii curatati se pun la fiert 40 de minute. Cei sase cartofi se

detalii rețetă—

Pilaf de orez cu cristei

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se curata de pene si se golesc cristeii, apoi se pun la fiert intr-o oala cu apa, ceapa si sare. Se pune unt la

detalii rețetă—

Mancare de prepelite cu carnati

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se pun la fiert prepelitele curatate si spalate impreuna cu orezul si cativa carnati in zeama de carne. Se face un

detalii rețetă—

Mancare de orez cu prepelite

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Prepelitele se curata si se calesc in unt fierbinte. Apoi se pun la fiert in zeama de carne. In untul ramas se

detalii rețetă—

Pilaf de prepelite

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Prepelitele curatate se fierb in zeama de carne amestecata cu vinul, cu jambonul si slanina maruntite. Dupa ce au

detalii rețetă—

Potarnichi cu varza

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Varza se curata, se spala si se taie in 4. Se pune la fiert in apa clocotita cu sare si se lasa 15 minute. Dupa ce

detalii rețetă—

Sote de sitari

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Sitarul se taie bucati, se scoate carnea de pe oase, iar resturile ramase precum si oasele se pun in zeama de carne

detalii rețetă—

Sufleu de sitari

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se curata sitarii apoi se calesc in unt si se lasa la fiert cateva minute. Se scurg apoi de unt si se indeparteaza

detalii rețetă—

Potarnichi cu smantana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Potarnichile se fierb inabusit, infasurate in slanina. Dupa ce sunt fierte, se scot din slanina, se pun pe o

detalii rețetă—

Muschi de mistret afumat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Vinul alb se pune la fiert intr-un vas. Se adauga sare, piper boabe, enibahar, foi de dafin, cimbru, usturoiul

detalii rețetă—

Sunca de mistret cu macaroane

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Macaroanele se pun la fiert in apa cu sare. Se strecoara apoi si se lasa la racit. Intr-o forma unsa cu unt, se

detalii rețetă—

Budinca din carne de mistret

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Carnea se pune la fiert. Apoi se toaca impreuna cu o ceapa calita si cu paine muiata in apa. Se adauga in tocatura

detalii rețetă—

Rasol din cap de mistret

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Capul impreuna cu o parte din gat se parleste bine, apoi se curata, se scoate limba si se spala bine pe dinauntru

detalii rețetă—

Pilaf de orez cu carne de caprioara

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se taie in bucati carnea de caprioara, se spala si se pune la fiert. Se scoate apoi, se spala din nou si se pune la

detalii rețetă—