Produse de panificatie

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Pasca moldoveneasca cu branza si stafide

portii reteta 8 porții
complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 3h 
gatire reteta 1h 

Reteta de pasca moldoveneasca cu branza dulce de vaci si multe stafide.

detalii rețetă—

VIDEOPasca impletita cu aluat de cozonac

portii reteta 8 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 60m 
gatire reteta 35m 

Pasca cu aluat de cozonac si clasica umplutura de branza de vaci, stafide si vanilie, este un deliciu garantat!

detalii rețetă—

Pasca cu branza

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 3h 

Se bat albusurile spuma cu un praf de sare. Toate ingredientele trebuie sa fie la temperatura camerei mai putin

detalii rețetă—

Pasca nemteasca

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:40m 

Se amesteca ingredientele si se framanta un aluat omogen. Se unge cu unt o forma de tort cu marginile

detalii rețetă—

Pasca din aluat fraged

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:35m 

Se freaca galbenusurile cu sarea, zaharul si se adauga toata faina amestecata cu praful de copt. Se amesteca

detalii rețetă—

Pasca umpluta cu branza de vaci

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Pregatesti aluatul asa: inmoi drojdia in apa calduta, cerni faina, freci galbenusurile cu zaharul si adaugi

detalii rețetă—

Pasca cu branza

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 3h 

Se face maiaua din drojdia dizolvata in lapte (o cana calduta) si cateva linguri faina pana devine un pic grosuta.

detalii rețetă—