Sosuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Sos Santa Fe

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

Sos Santa Fe este un sos de rosii iute pe care il puteti folosi la orice reteta cu carne. Pentru aceasta reteta de

detalii rețetă—

Sos de prune

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 40m 

Sosul de prune este simplu si gustos. Il puteti folosi la feluri principale cu carne. Merge bine cu rata sau gasca.

detalii rețetă—

Sos picant de iarna

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Sosul picant de iarna poate fi servit cu spaghete, aripioare. Gogosarii si ardeii curatati se dau prin masina de

detalii rețetă—

Marinata de iaurt, menta si limeta

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

Amestecati toate ingredientele intr-un castron si acoperiti cu ele carnea pentru gatit, apoi lasati-o la marinat.

detalii rețetă—

Marinata de rozmarin, usturoi si lamaie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

Amestecati totul si frecati carnea cu aceasta compozitie.Cand lasati carnea la marinat, e bine sa faceti asta peste

detalii rețetă—

Sos de creveti cu carne de porc

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 50m 

Muschiul se spala, se curata si se taie in cubulete. Se incinge uleiul si se pune carnea la rumenit. Dupa ce s-a

detalii rețetă—

Sos pentru fripturi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se prajeste o lingura de faina cu lingura de unt. Se stinge cu zeama de carne, la care s-a adaugat otetul si o

detalii rețetă—

Sos de hrean fiert

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se zdrobesc chiflele muiate in apa si bine stoarse. Se amesteca cu zeama de carne si cu untul si se lasa sa fiarba

detalii rețetă—

Sos de mustar cu vin

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Se inabusa ceapa taiata marunt, se adauga putina faina (un virf de cutit), se stinge cu zeama de carne sau de

detalii rețetă—

Sos de hrean

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se prepara un sos alb care se stinge cu apa, zeama de carne sau lapte. Se fierbe bine, se adauga hrean ras si

detalii rețetă—

Sos de tarhon

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Se prajeste ceapa in untura pina ce se ingalbeneste, se adauga faina, se mai prajeste putin, apoi se stinge cu

detalii rețetă—

Sos de hrean

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Faina se rumeneste usor cu aceeasi cantitate de unt, se subtiaza cu un pahar de supa de carne fierbinte, ramasa de

detalii rețetă—