Sosuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Sos de usturoi cu sos de soia

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

Pentru sos de usturoi cu sos de soia veti avea nevoie de usturoi, ulei, sos de soia, mustar, miere si paprika iute.

detalii rețetă—

Sos cu lime, mustar si miere

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 5m 

Sosul cu lime, mustar si miere se recomanda celor carora le plac mancarurile sanatoase, deorece este ideal pentru

detalii rețetă—

Sos picant cu mustar (Robert)

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Pentru sos picant cu mustar ceapa se curata, se spala, se taie marunt, dupa care se fierbe cu vin si otet timp de 7

detalii rețetă—

Sos de mustar ardelenesc

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Pentru sos de mustar ardelenesc faina se cerne, se dizolva in 50 ml apa, se adauga in untul incalzit si se amesteca

detalii rețetă—

Sos vinegreta

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se toaca marunt ouale fierte tari, apoi se adauga peste ele ulei, mustar, otetul, verdeata tocata marunt si

detalii rețetă—

Sos curry

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Intr-o tigaie se topeste untul, se adauga mustarul, condimentele si sarea. Se subtiaza apoi cu smantana, amestecand

detalii rețetă—

Sos picant

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Rosiile fierte in putina apa se dau prin sita. Se fierb din nou pana scade apa. Se adauga zaharul, piperul, sare,

detalii rețetă—

Sos tartar

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se prepara maioneza din trei galbenusuri de oua fierte tari, trei galbenusuri crude si 250 ml ulei. Se adauga

detalii rețetă—

Sos de sardele

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 50m 

Se freaca galbenusurile cu mustar si ulei si se obtine o maioneza groasa, care se subtiaza cu zeama de la jumatate

detalii rețetă—

Sos pentru fripturi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se prajeste o lingura de faina cu lingura de unt. Se stinge cu zeama de carne, la care s-a adaugat otetul si o

detalii rețetă—

Sos de mustar

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

Se freaca 2 lingurite de mustar cu uleiul, turnat picatura cu picatura. Cand e gata se subtiaza cu putin otet de

detalii rețetă—

Sos maionez cu mustar

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Se prepara ca sosul maioneza obisnuit, adaugandu-i-se la inceput mustarul.

detalii rețetă—

Sos de mustar

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se topeste untul, se adauga faina si se amesteca bine. Se pune mustarul, sarea, piperul, zaharul. Se toarna incet

detalii rețetă—

Sos de mustar si zahar pudra

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

Se amesteca mustarul si zaharul pudra cu uleiul turnat putin cite putin. Se adauga otetul, sarea, piperul, o

detalii rețetă—