Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Pentru sos de usturoi cu sos de soia veti avea nevoie de usturoi, ulei, sos de soia, mustar, miere si paprika iute.
detalii rețetă—Uleiul cu paprika se foloseste la gratar, peste, cartofi, salate, popcorn, paste sau la paprikas. Pentru acest ulei
detalii rețetă—1. Toate ingredientele se amesteca bine. 2. Bucatile de peste ,pregatite in prealabil se ung cu acesta
detalii rețetă—Pentru sos picant cu mustar ceapa se curata, se spala, se taie marunt, dupa care se fierbe cu vin si otet timp de 7
detalii rețetă—Pentru sos de tarhon cu smantana tarhonul se curata, se spala si se taie mai mare. Faina se cerne, se dizolva in 50
detalii rețetă—Pentru sos de marar mararul verde se curata, se spala si se toaca mare. Faina se cerne, se dizolva in 50 ml apa, se
detalii rețetă—Se toaca marunt ouale fierte tari, apoi se adauga peste ele ulei, mustar, otetul, verdeata tocata marunt si
detalii rețetă—Intr-o tigaie se topeste untul, se adauga mustarul, condimentele si sarea. Se subtiaza apoi cu smantana, amestecand
detalii rețetă—Amestecati totul si frecati carnea cu aceasta compozitie.Cand lasati carnea la marinat, e bine sa faceti asta peste
detalii rețetă—Se desareaza scrumbiile, se toaca marunt si se pun intr-o farfurie adanca. Se trec ouale intregi prin sita, se pun
detalii rețetă—Se topeste untul, apoi caliti in el ceapa rasa cat mai marunt si apoi adaugati faina. Rumeniti-o 3 minute la
detalii rețetă—Se fierbe laptele si se toarna fierbinte peste faina. Amestecati pentru a obtine o compozitie omogena, puneti din
detalii rețetă—1. Patrunjelul,de preferinta proaspat ,se spala toaca marunt si se pune peste bucatile de carne(poate fii ori ce
detalii rețetă—Amesteca ingredientele. Se serveste peste spanacul crud, taiat.
detalii rețetă—
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe