Sosuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Sos picant cu mustar (Robert)

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Pentru sos picant cu mustar ceapa se curata, se spala, se taie marunt, dupa care se fierbe cu vin si otet timp de 7

detalii rețetă—

Sos de tarhon cu smantana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Pentru sos de tarhon cu smantana tarhonul se curata, se spala si se taie mai mare. Faina se cerne, se dizolva in 50

detalii rețetă—

Sos de mustar ardelenesc

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Pentru sos de mustar ardelenesc faina se cerne, se dizolva in 50 ml apa, se adauga in untul incalzit si se amesteca

detalii rețetă—

Sos bernez din oua si unt

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Pentru sos bernez untul se incalzeste usor si se separa de apa. Tarhonul se spala, se curata, se taie marunt si se

detalii rețetă—

Sos picant din sos brun

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Pentru sos picant ceapa se curata, se spala, se taie marunt si se opareste. Castravetii se spala, se curata de

detalii rețetă—

Sos demi-glace

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Pentru sos demi-glace se amesteca sosul brun cu esenta de oase, vinul, piperul, untul si se fierb 2-3 minute. Sosul

detalii rețetă—

Sos Madera din sos brun

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Pentru sos Madera sosul brun se amesteca cu esenta de oase, vin, piper, sare si se fierbe 3-4 minute. Dupa ce a

detalii rețetă—

Sos de marar cu smantana si supa de oase

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Pentru sos de marar mararul verde se curata, se spala si se toaca mare. Faina se cerne, se dizolva in 50 ml apa, se

detalii rețetă—

Sos de ceapa cu supa de oase

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Pentru sos de ceapa cu supa de oase ceapa se curata, se spala, se taie marunt si se opareste. Faina se cerne. Ceapa

detalii rețetă—

Sos vanatoresc pentru fripturi inabusite

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Pentru sos vanatoresc pentru fripturi inabusite ceapa se curata, se spala, se taie marunt si se opareste.

detalii rețetă—

Sos pentru vanat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se caramelizeaza cele 2 linguri de zahar. Separat se prajeste ceapa tocata marunt in unt si se adauga 1-2 linguri

detalii rețetă—

Sos spaniol

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se incalzeste untul si se pun costitele la prajit pe foc mic, impreuna cu zarzavatul curatat si taiat feliute. Se

detalii rețetă—

Sos curry

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se pun la calit, in ulei, ceapa si usturoiul tocate marunt. Se adauga apoi ardeiul iute tocat, ghimbirul,

detalii rețetă—

Sos de hrean

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Hreanul se rade si se pune la fiert in zeama de carne, aproimativ 20 de minute. Separat, se amesteca intr-o tigaie

detalii rețetă—