Sosuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Sos de zarzavat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se rade sau se taie ceapa marunt intr-o cratita cu tot zarzavatul ras, se toarna uleiul, se inabusa pe aragaz si se

detalii rețetă—

Sos rosu cu ciuperci si carne

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Carnea se fierbe pina se patrunde, se taie apoi cubulete si se caleste in ulei cu ceapa taiata cubulete, cu

detalii rețetă—

Sos de parmezan si ceapa rosie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se incorporeaza in smintina ardeiul, ceapa rosie si ceapa verde tocata. Se adauga parmezanul, piperul si se

detalii rețetă—

Sos de ciuperci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se curata, se spala si se taie felii subtiri citeva ciuperci. Se pun la fiert cu zeama de carne sau apa, timp de 10

detalii rețetă—

Sos de castravete

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se incinge grasimea, se adauga faina si se stinge cu zeama de carne. Se taie felii subtiri castravetele, se adauga

detalii rețetă—

Sos de ciuperci cu ceapa

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se inabusa ciupercile curatate, spalate si taiate felioare subtiri, cu 1/2 lingura de unt, cam 15 minute. Separat

detalii rețetă—

Sos de ou cu mustar si castraveti acri

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Ouale se fierb, se curata de coaja, se scot galbenusurile si se freaca cu uleiul, turnat cite putin, pina se obtine

detalii rețetă—

Sos de ciuperci cu vin

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Ciupercile se spala, se curata si se taie feliute fine, care se calesc in 50 gr. de unt. Se pun citeva linguri de

detalii rețetă—

Sos de oua cu masline

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Ouale se fierb, se cojesc, apoi albusurile se toaca marunt. Galbenusurile se freaca impreuna cu smintina pina se

detalii rețetă—