Sosuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Sos pentru vanat cu vin rosu

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 

Pentru sosul pentru vanat cu vin rosu se toaca toate legumele julien si se calesc in ulei. Dupa ce s-au calit bine,

detalii rețetă—

Sos de ciuperci cu vin

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se toaca ceapa marunt si se pune cu vinul intr-o oala, pe foc mic, acoperita cu capac si se lasa sa fiarba pana

detalii rețetă—

Sos romanesc din legume

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se rad legumele pe razatoarea mica si se inabusa bine in unt apoi se adauga vinul, pasta de rosii, mustarul,

detalii rețetă—

Sos Madera

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se face sosul din faina si supa de carne si se lasa pe foc mic, amestecand pana ce sosul isi schimba culoarea si

detalii rețetă—

Sos brun

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se face sosul din faina si supa de carne si se lasa pe foc mic, amestecand pana ce sosul isi schimba culoarea si

detalii rețetă—

Sos de vin cu ciuperci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Tocati ceapa marunt si puneti-o impreuna cu vinul intr-o cratita pe foc domol, acoperita cu capac, sa fiarba pana

detalii rețetă—

Sos gros de tarhon

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Fierbem la o cantitate de tarhon o cantitate dubla de apa. Tarhonul se prajeste pana devine galben-auriu.

detalii rețetă—

Sos de ceapa cu vin

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Se caleste ceapa si se presara deasupra faina. Rumeniti-o 5 minute si turnati peste amestec otetul, apa si vinul

detalii rețetă—

Vinegreta

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 5m 

Se pun toate ingredientele intr-un vas si se amesteca foarte bine, pina sosul este foarte omogen. Se pun in el

detalii rețetă—

Sos pentru legume

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

Fierbe apa si vinul intr-o cratita. Adauga crema de ciuperci si patrunjelul si amesteca in continuu.

detalii rețetă—

Sos de ciuperci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se taie ceapa si se inabusa in vin alb. Se fierb ciupercile taiate felii. Se strecoara si cu zeama rezultata se

detalii rețetă—

Sos de vin

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se prepara un sos de zarzavat trecut prin razatoarea mica, se adauga faina, se stinge cu zeama de carne, un pahar

detalii rețetă—

Sos de ciuperci cu vin

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Ciupercile se spala, se curata si se taie feliute fine, care se calesc in 50 gr. de unt. Se pun citeva linguri de

detalii rețetă—