Muschiul de vita se spala si se scoate mijlocul. Carnea de porc se taie bucati si se toaca marunt impreuna cu carnea...
Muschi de vita umplutAntricotul se taie in 4 bucati, care se bat putin si se sareaza. Ceapa se taie marunt, ardeii se taie fasii, cartofii se taie...
Legume cu antricot de vitaCarnea se toaca impreuna cu ceapa. Intr-un vas se pun carnea, ceapa, orezul, jumatate din cantitatea de marar tocat, piper si...
Sarmalute in foi de vita cu carne de vitaCiupercile, ceapa si patrunjelul se taie marunt, iar oul se bate. Muschiul se sareaza, se unge cu jumatate din cantitatea de...
Muschi de vita WellingtonLimba de vita se fierbe aproximativ 2 ore in apa cu sare si foi de dafin, apoi se curata si se taie felii de 6-7 mm grosime....
Limba de vita cu caiseRatatouille este o mancare de legume la cuptor, traditionala in Franta. Reteta originala este fara carne de vita.
Ratatouille cu carne de vitaMuschiul de vita Wellington este o reteta deosebita a carei origine este pana astazi disputata de englezi si francezi....
Muschi de vita (Beef) WellingtonMancarea de masline cu praz si carne de vita este o reteta minunata, aromata si usor de preparat. Prazul aduce prospetime...
Mancare de masline cu praz si carne de vitaOparim foile de vita in apa fierbinte. Orezul se caleste in putina apa si suc de rosii si se lasa sa se raceasca. Se face...
Sarmalute in foi de vitaCartofii se taie bucati potrivite si se pun in apa. Ardeii se taie cuburi si li sescoate nervura din interior. Carnea se taie...
Vita cu ardei bicolorMuschiul se taie felii mai groase, se presara cu piper, se ung cu ulei pe ambele parti si se lasa sa stea o ora. Se pun apoi...
Muschi de vita soteCarnea se curata de pielite, se taie felii si se bat pe ambele parti cu un batator de carne. Se pun apoi la fript intr-un vas...
Biftec de vita cu ouaMuschiul se curata de pielite, se sterge si se taie in lungime astfel incat partea din mijloc sa fie groasa, iar partile...
Muschi de vita ChateaubriandMuschiul de vita se curata de pielite si se taie felioare mici. Se adauga sare deasupra si se infig apoi in frigare,...
Muschi de vaca la frigaruiMuschiul de vita se curata de pielite, apoi se impaneaza cu usturoi tocat, se adauga sare, se unge cu ulei si se leaga cu o...
Friptura din muschi de vaca la cuptorCarnea se taie felii groase si se impaneaza in mijloc cu feliute de slanina rulata si trecuta prin patrunjel verde si...
Friptura de vita inabusitaCarnea se condimenteaza si se unge cu putin ulei de masline. Se "maseaza” pe toate partile si apoi i se fac niste...
Friptura de vita cu ciupercuteSe pregatesc sticle de plastic curate si uscate. Se ruleaza cateva frunze astfel incat sa intre pe gura sticlei. De preferat...
Frunze de vita pentru iarnaSe spala carnea si se sterge cu un prosop de bucatarie. Se taie cubulete mai mici pentru a se patrunde vita mai bine si se...
Vita picanta cu vin rosu si garnitura de orez currySe oparesc frunzele de vita cu borsul care a dat in foc cu putin cimbru si o ceapa mica. Eu pastrez cate 10 frunze de vita...
Sarmalute in foi de vita de vieAcceasta reteta thailandeza contine sos thai red ce este o combinatie intre lapte de cocos, ierburi, curry, pasta de culoare...
Vita cu sos thai red si orez arlechinoSupa de ceapa se face dupa un concept foarte simplu: ceapa caramelizata se fierbe in putina supa de vita si se serveste cu...
Supa de ceapaSpalati pieptul de vitel, taiati-l in bucati potrivite si rumeniti-l in unt circa 10 minute, impreuna cu ceapa, tocata...
Piept de vitel cu fasole verdeSe taie muschiul de vita felii medii, se unge cu unt, se stropeste cu vin, se freaca cu zahar pe toata suprafata si apoi se...
Carne de vita cu sos albSe condimenteaza muschiul de vita cu sare si pier, se stropeste cu ulei si vin rosu, se infasoara in folie de plastic si se...
Muschi de vita in aluat frantuzescPreincalziti cuptorul la 230 grade Celsius sau treapta a 8-a la cel pe gaz. Intindeti frunzele de bananier sau pe cele de...
Peste unditar infasurat in frunze de bananierE usor sa gatiti carnea, cartofii si budincile, dar e important sa va sincronizati operatiunile. Inainte de a incepe, trebuie...
Vita la cuptor cu cei mai buni cartofiZbarciogii sunt primii bureti ce apar in paduri, si pot fi culesi in luna aprilie. merg perfect in tocanite, servite langa...
Medalioane de vita cu zbarciogi si sos din vinPreincalziti cuptorul si incingeti o tava pentru copt de marimea adecvata la 230°C (treapta 8 la cel pe gaz). Asigurati-va...
File de vita infasurat in prosciutto, hribi si plante aromaticeCoaceti ardeii la cuptor sau pe o tabla pusa pe flacara aragazului. Presarati-i cu sare si puneti-i intr-o punga de plastic...
Perisoare de vita la cuptorZdrobiti semintele de coriandru intr-un mojar, apoi amestecati-le cu rozmarinul, sarea, piperul si oregano si presarati-le pe...
Carpaccio de vita in crusta rumenitaPreincalziti cuptorul la 230°C (treapta 8 la cel pe gaz). Spalati si razuiti sfecla. Taiati terminatiile si introduceti-o...
Carpaccio de vita cu sfecla si hreanDupa ce ati preparat carnea de vita, adunati laolalta feliile de ghimbir si taiati-le fideluta. Presarati-le la intamplare...
Carpaccio de vita cu ardei iute, ghimbir, ridichi si soiaCarnea se curata de pielite si se da prin masina de tocat apoi se amesteca intr-o farfurie adanca cu un cartof si doua cepe...
Sarmale in foi de vitaSareaza pieptul de curcan, unge-l cu ulei si acopera-l cu piept de vita afumat. Prajeste-l pana se rumeneste. Pentru sos,...
Piept de curcan cu sos de pereO felie de slanina afumata si 2 frunze de salvie se infig intr-o felie de carne cu ajutorul unei scobitoare. Acest procedeu...
Cotlet de vita cu sunca si salvieCarnea o dam prin faina, apoi o prajim intr-o tigaia in 30 ml ulei si o punem deoparte. Turnam in tigaie si restul de ulei,...
Friptura de vitaSe spala carnea si se taie cubulete de 2-3 cm. Ceapa taiata marunt se caleste in untura incinsa, se ia de pe foc, se adauga...
Tocana de porc sau vitaIngredientele saramurii se amesteca cu ceapa taiata grosier, intr-un vas mai mare. Aceasta zeama se fierbe si apoi se toarna...
Friptura de vita cu boabe de ienuparSe spala carnea, se curata de pielita si se taie cubulete. Se curata ceapa si usturoiul si se taie marunt. Se pune uleiul la...
Tocanita de vitaSe inlatura grasimea de pe feliile de carne de vita si se condimenteaza cu sare si piper. Se prepara umplutura: la ouale...
Carne de vita cu usturoi si parmezanCeapa rosie taiata marunt se caleste in putin ulei, se adauga carnea taiata cubulete si se prajeste la foc mare. Se toarna...
Tocana de vitaCarnea de vita se taie felii, se condimenteaza cu sare si piper si se unge cu mustar. Pentru umplutura se taie ceapa marunt,...
Carne rulata cu galuste de cartofiFrunzele de vita se spala bine in mai multe ape reci, apoi se fierbe intr-o oala apa pana clocoteste si se introduc cate zece...
Sarmalute in foi de vitaBurta de vita se spala si se curata, frecandu-se cu malai si apa. Se Iasa apoi sa stea in apa rece, amestecata cu trei...
Ciorba din burta de vita1 burta de vita se spala din mai multe ape, apoi se pune la fiert in apa rece. Dupa ce fierbe, prima apa se arunca si se...
Tocanita din burta de vitaCarnea pentru tocana se prajeste in 60 gr de unsoare. Se adauga ceapa, usturoi, boia, maghiran, coaja de lamaie, sare, piper...
Gulas cu carne de vitaToaca carnea de vita si de porc, sau taie-le foarte marunt. Condimenteaza cu piper, sare cu usturoi si sare, amesteca bine,...
Frigarui de vita cu condimenteCu 2 zile inainte de preparare muschiul se pune in saramura: se taie felii de grosimea unui deget, se ung pe ambele parti cu...
Muschi de vita in sos de vin rosuCarnea de vita se spala, se curata si se taie in bucatele. Apoi se pune la fiert, spumandu-se din cand in cand. Cartofii se...
Salata de boeuf specialaSe spala carnea, se curata si se taie in bucati potrivite. Bucatile se bat cu ciocanul din lemn, astfel incat sa devina mai...
Muschi de vita la cuptor