Pentru snitel parizian din carne de porc carnea se spala, se portioneaza in 5 bucati, se bat si se sareaza. Ouale se trec sub...
Snitel parizian din carne de porcPentru spanac cu carne de porc spanacul se curata, se spala de mai multe ori cu apa rece, se opareste, se scurge de apa, se...
Sote din ficat de porcPentru spanac cu friptura de porc carnea se spala si se sareaza. Spanacul se curata, se spala in mai multe ape, se fierbe in...
Spanac cu carne de porcPentru tocana cu carne de porc ardeleneasca carnea se spala, se taie bucati mai mici, se sareaza. Ceapa se curata, se spala...
Tocana cu carne de porc ardeleneascaPentru tocana cu carne de porc si smantana carnea se spala, se taie fasii inguste (julien). Ceapa se curata, se spala si se...
Tocana cu carne de porc si smantanaPentru snitel de porc Praga carnea de porc se spala, se portioneaza, se bate si se sareaza. sunca presata se taie felii...
Snitel de porc PragaPentru snitel Figaro carnea se spala si se portioneaza in 5 bucati, care se bat si se sareaza. sunca se taie in 5 felii....
Snitel FigaroPentru snitel pane delicios din carne de porc carnea se spala, se portioneaza, se bate, se sareaza. Ouale se trec sub jet de...
Snitel pane delicios din carne de porcPentru snitel international de porc muschiul filé de porc se spala, se portioneaza si se sareaza. Cascavalul se curata de...
Snitel international de porcPentru cordon bleu din carne de porc fileul de porc se spala, se portioneaza si se presara sare si piper. Cascavalul se...
Cordon bleu din carne de porcPentru snitel papricat cu smantana carnea se spala si se portioneaza in 5 bucati, care se bat si se sareaza. Ceapa se curata,...
Snitel papricat cu smantanaPentru cartofi cu cotlet de porc la cuptor carnea se spala si se sareaza. Cartofii se spala, se fierb in coaja si se taie...
Cartofi cu cotlet de porc la cuptorPentru papricas din carne de porc cu cartofi carnea se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se...
Papricas din carne de porc cu cartofiPentru papricas din carne de porc cu galuste carnea se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se curata, se spala, se...
Papricas din carne de porc cu galustePentru cartofi cu cotlet de porc si cascaval carnea se spala, se portioneaza, se sareaza si se bate putin. Cartofii se spala,...
Cartofi cu cotlet de porc si cascavalPentru rulouri din carne de porc carnea se spala, se taie felii subtiri, se bate putin si se sareaza. Costita se taie felii...
Rulouri din carne de porcPentru pilaf oriental cu carne de porc carnea se spala si se portioneaza. Orezul se alege de impuritati si se spala. Ceapa se...
Pilaf oriental cu carne de porcPentru snitel de porc cu sos de lamaie carnea se spala, se portioneaza, se bate putin, se sareaza si se trece prin faina....
Snitel de porc cu sos de lamaiePentru cartofi cu ciolan de porc rasolul de porc se curata de tendoane, se portioneaza, se opareste si se spala cu apa rece....
Cartofi cu ciolan de porcPentru legume cu cotlet de porc carnea se spala, se portioneaza in 5 bucati si se sareaza. Morcovii se curata, se spala si se...
Legume cu cotlet de porc (Jardinier)Pentru legume cu cotlet de porc si ciuperci carnea se spala si se portioneaza in 5 bucati, care se bat putin si se sareaza....
Legume cu cotlet de porc si ciuperciPentru mazare cu carne de porc pieptul de porc se spala, se portioneaza in 5 bucati si se sareaza. Mazarea verde se curata,...
Mazare cu carne de porcPentru muschi de porc cu sos din ciuperci cotletul se spala, se portioneaza, se bate putin si se sareaza. Bucatile de carne...
Muschi de porc cu sos din ciuperciPentru ostropel cu carne de porc carnea se spala, se portioneaza, se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt....
Ostropel cu carne de porcPentru orez cu ciolan de porc rasolul se curata, se portioneaza in 5 bucati, se spala. Ciupercile se curata, se spala sub jet...
Orez cu ciolan de porcPentru gogonele murate umplute cu carne de porc gogonelele de marime potrivita se spala, li se taie capacele, se scot...
Gogonele murate umplute cu carne de porcPentru rulou din carne tocata de porc in suc propriu carnea se spala, se taie bucati, se toaca cu masina. Prapurul se tine in...
Rulou din carne tocata de porc in suc propriuPentru sarmale cu carne de porc in foi de varza ceapa se curata si se spala; 75 g se inabusa in 25 g untura si 25 ml apa, iar...
Sarmale cu carne de porc in foi de varzaPentru varza cu carne tocata de porc varza murata se curata de cotoare si frunze depreciate si se taie marunt. Ceapa se...
Varza cu carne tocata de porcPentru carne de porc cu sos de smantana carnea se spala si se portioneaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt....
Carne de porc cu sos de smantanaPentru legume cu ciolan de porc morcovii, patrunjelul radacina, pastarnacul se curata, se spala si se taie cuburi. Ceapa se...
Legume cu ciolan de porcPentru varza cu carne de vita carnea se curata, se spala, se opareste, se spala din nou cu apa rece si se portioneaza. Varza...
Varza cu carne de vitaPentru vinete cu carne de vita carnea se spala si se portioneaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Rosiile se...
Vinete cu carne de vitaPentru vinete umplute cu carne de vita vinetele se spala, se taie in doua pe lungime, mentinand codita si se cresteaza miezul...
Vinete umplute cu carne de vitaPentru chiftele de cartofi cu carne de porc carnea se spala, se taie bucati si se da prin masina de tocat cu sita deasa....
Chiftele de cartofi cu carne de porcPentru chiftele din carne de porc carnea se spala, se curata si se taie bucati mici. Ceapa se curata, se spala si se taie...
Chiftele din carne de porcPentru ciupercute umplute cu carne de porc ciupercile proaspete se curata, se spala in mai multe ape; se detaseaza coditele...
Ciupercute umplute cu carne de porcPentru coltunasi din cartofi cu carne de porc carnea se spala, se taie bucati si se da prin masina de tocat cu sita deasa....
Coltunasi din cartofi cu carne de porcPentru tocana din carne de vita cu smantana carnea se spala si se taie in 5 bucati. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt.
Tocana din carne de vita cu smantanaPentru tocana macelareasca carnea se curata de pielita, se spala, se taie in bucati mici si se sareaza. Ceapa se curata, se...
Tocana macelareascaPentru tocana marinareasca cu carne de vita carnea se spala si se taie bucati mai mici. Ceapa se curata, se spala si se taie...
Tocana marinareasca cu carne de vitaPentru tocana taraneasca cu carne de vita carnea se spala si se taie bucati mai mici. Ceapa se curata, se spala si se taie...
Tocana taraneasca cu carne de vitaPentru friptura din carne de porc valdostana muschiul filé se spala, se portioneaza. sunca presata se taie felii subtiri....
Friptura din carne de porc valdostanaPentru turnedo cu carne de vita si conopida muschiul de vita se spala, se portioneaza si se sareaza. Painea se curata de...
Turnedo cu carne de vita si conopidaPentru tuslama populara burta de vita se curata, se opareste si se spala. Usturoiul se curata ; jumatate din cantitate se...
Tuslama popularaPentru sote din carne de vita creierul se curata de pielite, se spala intr-un vas cu apa rece si sare, unde se tine 20 de...
Sote din carne de vitaPentru stroganoff carnea de vita se spala, se taie fasii subtiri de 1-2 cm si se sareaza. Usturoiul si ceapa se curata, se...
StroganoffPentru spanac cu carne de vita spanacul se curata, se spala in mai multe ape reci, se opareste, se scurge de apa si se taie...
Spanac cu carne de vitaPentru stufat cu carne de vita carnea se spala, se taie in 5 bucati. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Usturoiul...
Stufat cu carne de vitaPentru telina cu carne de vita carnea se spala, se curata de pielita, se portioneaza in 5 bucati. Ceapa se curata, se spala...
Telina cu carne de vitaPentru tocana bulgareasca cu carne de vita carnea se spala, se taie bucati (mai mici). Slanina afumata se taie bucati mici....
Tocana bulgareasca cu carne de vitaSocată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...
Socată reţeta buniciiRetete dietetice Dovleceii se gătesc repede şi sunt foarte gustoşi. De data asta am ales să-i pregătesc...
Dovlecei crocantiChiftelutele marinate sunt preferatele tuturor. Pana si cei mici le adora si mai au un plus: nu se fac deloc greu!
Chiftelute marinatePentru cei ce iubesc prajiturile acrisoare, dar in acelasi timp lejere, aceste muffins sunt perfecte pentru zilele calduroase...
Muffins cu lime si ciocolata albaCapsuni la borcan este o delicioasă dulceață tradițională, preparată din capsuni proaspete și sirop de zahăr, pentru...
Capsuni la borcanAm pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeAzi m-am jucat un picut! Sper să vă încânte ideea! Nu, n-am inventat-o eu, doar am recreat-o pe gustul Panacris ;) O...
Supa rece de capsuni cu crochete de branzaUsor, rapid si delicios acest Tiramisu in monoportii, perfect pentru orice zi a saptamanii. Pofta buna!!
Tiramisu la pahar O ciorba usoara de varza se prepara rapid. Este numai buna in acest sezon.
Ciorba de varza cu os de vitelDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri