Conserve si muraturi

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Vinete cu gogosari

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Vinetele cu gogosari sunt gustoase iare pentru aceasta reteta va trebuie 3 kg vinete, 2 kg gogosari.

detalii rețetă—

Garnitura din zarzavat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Garnitura din zarzavat se poate pregati pentru fripturi si tocane. Ingredientele necesare sunt: otet, zahar, miere,

detalii rețetă—

Gogosari umpluti cu hribi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru reteta de gogosarii umpluti cu hribi, mai ai nevoie de otet, apa, zahar, ulei, foi de dafin si condimente.

detalii rețetă—

Marinata de heringi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Intr-un vas de pamant se pun fileuri de heringi, iar peste fileuri se presara morcovii rasi pe razatoare, boabe de

detalii rețetă—

Masline marinate

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se cresteaza maslinele in lung, se pun in apa si se lasa jumatate de ora. Separat se fierbe apa cu otetul, foaia de

detalii rețetă—

Ciuperci marinate cu ardei gras

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Curatati ciupercile, spalati-le si puneti-le la fiert pentru 20 de minute in apa cu ceva sare, apoi scurgeti-le de

detalii rețetă—

Castraveciori in otet

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se spala castraveciorii care se aleg cu grija, sa nu aiba seminte multe si sa nu fie loviti, se pun intr-un borcan

detalii rețetă—

Ardei capia in otet

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se spala ardeii, se pun sa fiarba pe rand cate cinci minute in lichidul clocotit. Apa se amesteca cu otetul si cu

detalii rețetă—

Gogosari in otet

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se spala ardeii, se aseaza in straturi cat mai stranse intr-un borcan de sticla, alternandu-i cu buchete de

detalii rețetă—

Varza rosie tocata

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 

Se fierbe apa care s-a amestecat cu otetul, se trage vasul de pe foc si se toarna lichidul, dupa ce s-a racorit

detalii rețetă—

Peste marinat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Se curata pestele de solzi si se portioneaza in bucati potrivite, cat doua laturi de deget si se sareaza dupa gust.

detalii rețetă—

Ardei iuti copti murati

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Ardeii iuti se coc precum ardeii grasi sau kapia, pe tabla, cu mare grija sa nu se arda. Se curata de coaja arsa.

detalii rețetă—

Usturoi verde in otet

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se aleg fire de usturoi mai vanjoase si se introduc in borcane (preferabil de 800g), un fir cu capatana in sus iar

detalii rețetă—

Gogosari cu miere si otet

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Se pun la fiert otetul, zaharul, mierea si sarea. Cand aceasta fierbe, se oparesc putin gogosarii. Se scot, se

detalii rețetă—