Aperitive

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Tarte delicioase cu legume

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Pentru tarte cu legume drojdia se dizolva untr-ul bol cu putina apa si zaharul. Peste faina se adauga restul de apa

detalii rețetă—

Pateuri cu spanac

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 35m 

Pateurile cu spanac sunt delicioase ca si gustare sau ca si aperitiv. Pentru aceasta reteta trebuie sa faceti prima

detalii rețetă—

Tarta cu legume

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

2 treimi din aluatul de tarta se intinde intr-o tava tapetata cu faina, iar restul de aluat se pune la rece. Se

detalii rețetă—

Fursecuri cu legume si cascaval

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Am facut un aluat din 1 cana de tarate, 1 cana de faina integrala, 1 cana de apa in care am dizolvat drojdia si

detalii rețetă—

Tarta cu praz si cartofi

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Intinde aluatul in forma d etarta dupa ce ai uns-o cu ulei. Apasa bine cu mana ca sa se potriveasca in forma.

detalii rețetă—

Pachetele de primavara, specific chinezesc

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Aluatul este un aluat de taitei si se face din: 1 ou, sare, 150 ml apa, 1 lingura ulei si faina cat cuprinde pentru

detalii rețetă—

Tarta cu spanac

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Preincalzim cuptorul. Ungem o forma de tarta cu diam. de 20 cm. Tapetam cu aluatul ungand fiecare foaie cu ulei de

detalii rețetă—

Cosulete cu salata de vinete

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 

Am taiat foaia de aluat in patrate de 8 cm. Apoi am taiat o margine de 1,5 cm, lasand 1,5 cm netaiat in doua

detalii rețetă—

Gnocchi Romana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Laptele se pune la fiert apoi se ia de pe foc si se adauga nucsoara, 1 lingura unt, sare si piper. Se adauga grisul

detalii rețetă—

Torta Pasqualina,Tarta festiva cu spanac

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Torta Pasqualina sau Tarta festiva cu spanac este o reteta delicioasa. Pentru aceasta reteta de tarta cu spanac

detalii rețetă—

Calzone de primavara

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Calzone de primavara este o reteta culinara delicioasa. Ingredientele sunt: spanac, ceapa, aluat.

detalii rețetă—

Melcisori cu legume

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Pentru aceasta reteta cu legume aveti nevoie de aluat frantuzesc, mozzarella, ciuperci, rosii cherry, pesmet, ceapa

detalii rețetă—

Bhaja cu conopida si brocolli

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Faina se amesteca cu condimentele si cu putina sare. Se adauga apa si se omogenizeaza pana ce amestecul devine un

detalii rețetă—

Tarta cu legume

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Framanta faina cu sarea, coaja de lamaie, galbenusurile si untul taiat cubulete. Acopera aluatul cu folie si lasa-l

detalii rețetă—