Mancaruri

Salmiu de sitari
Mancaruri cu vanat

Salmiu de sitari

Sitarii se curata, se impaneaza cu slanina afumata si se pun la fript in frigare. Dupa ce s-au racit, se scoate carnea de pe...

Salmiu de sitari
Sitari in vin
Mancaruri cu vanat

Sitari in vin

Sitarii curatati se pun la rumenit in putin unt. Apoi se scot si se desfac picioarele, pieptul si aripile. Se pun bucatile de...

Sitari in vin
Mancare de sitari
Mancaruri cu vanat

Mancare de sitari

Se unge in interior sitarul cu o umplutura facuta din intestine, cateva ciuperci, ficatul de gasca, tocate toate marunt,...

Mancare de sitari
Pulpa de fazan umpluta
Mancaruri cu vanat

Pulpa de fazan umpluta

Se curata fazanii, li se taie picioarele si se scot cu grija oasele, se iau pieptii si se fierb inabusit in unt 10 minute. Se...

Pulpa de fazan umpluta
Piept de fazan sote cu ciuperci
Mancaruri cu vanat

Piept de fazan sote cu ciuperci

Pieptul se impaneaza cu bucati mici de slanina si se taie in felii subtiri. Se sareaza, se pipereaza. Ciupercile se curata,...

Piept de fazan sote cu ciuperci
Friptura de sitari
Mancaruri cu carne

Friptura de sitari

Sitarii se curata, se impaneaza la piept cu slanina afumata, se sareaza si se pipereaza, apoi se invelesc cu o foaie de...

Friptura de sitari
Fazan umplut
Mancaruri cu vanat

Fazan umplut

Fazanul se curata de pene, se parleste si se goleste de intestine, apoi se condimenteaza si se lasa deoparte. Se toaca inima,...

Fazan umplut
Friptura de fazan
Mancaruri cu carne

Friptura de fazan

Fazanul se curata, se spala si apoi se pune intr-un vas cu unt incins. Se lasa la rumenit pe toate partile, se sareaza,...

Friptura de fazan
Mancare portugheza de rata
Mancaruri cu vanat

Mancare portugheza de rata

Se curata si se oparesc ratele cu apa clocotita, apoi se golesc de maruntaie si se spala. Ficatul si inima se toaca marunt,...

Mancare portugheza de rata
Rata salbatica cu masline
Mancaruri cu vanat

Rata salbatica cu masline

Rata se parleste si se opareste cu apa fierbinte cu sare si otet. Se taie apoi in bucati si se pune intr-un vas impreuna cu...

Rata salbatica cu masline
Rata salbatica cu portocale
Mancaruri cu vanat

Rata salbatica cu portocale

Rata se curata, se taie bucati si se prajeste in untura. Se scoate apoi, iar in untura ramasa se prajesc ceapa, morcovii,...

Rata salbatica cu portocale
Fazan inabusit
Mancaruri cu vanat

Fazan inabusit

Fazanul se curata si se spala. Se impaneaza apoi cu bucatele subtiri de slanina. Se pun la calit, cu unt, ceapa, morcovul,...

Fazan inabusit
Fazan la frigare
Mancaruri cu carne

Fazan la frigare

Fazanul se curata, se fgoleste de intestine, apoi se parleste si se spala. Se condimenteaza cu sare si piper si se infasoara...

Fazan la frigare
Escalop din carne de urs
Mancaruri cu vanat

Escalop din carne de urs

Se taie fileuri din pulpa de urs si se bat cu ciocanul. Se sareaza, se pipereaza si se dau prin faina. Se pun la prajit apoi...

Escalop din carne de urs
Papricas din carne de urs
Mancaruri cu vanat

Papricas din carne de urs

Se taie bucati carnea de vanat si se pune la prajit in untura incinsa. Se scoate apoi si se pune ceapa la calit in untura...

Papricas din carne de urs
Snitel din carne de urs, inabusit
Mancaruri cu vanat

Snitel din carne de urs, inabusit

Carnea taiata felii se bate putin cu ciocanul de snitel si se pune la prajit. Se scoate apoi si se adauga faina in untura...

Snitel din carne de urs, inabusit
Gasca fripta cu orez
Mancaruri cu carne

Gasca fripta cu orez

Gasca se pune in bait 24 ore. Separat, se toaca ficatul fin si se amesteca cu ceapa tocata marunt si calita in prealabil, cu...

Gasca fripta cu orez
Pastrav cu usturoi
Mancaruri cu peste

Pastrav cu usturoi

Se spala bine pestele si se sterge prin tamponare cu prosoape de hartie. Se asaza pe o farfurie termorezistenta, cu marginile...

Pastrav cu usturoi
Friptura de rata la cuptor
Mancaruri cu carne

Friptura de rata la cuptor

Ratele se spala si se clatesc pe dinauntru cu putin coniac. Se impaneaza muschii pieptului cu bucatele mici de slanina, se...

Friptura de rata la cuptor
Mancarea de rata
Mancaruri cu vanat

Mancarea de rata

Ratele se curata, se spala, se sareaza si se pipereaza. Din vin, apa, ceapa, morcovul feliat, boabele de piper, enibahar,...

Mancarea de rata
Mititei din carne de cerb
Mancaruri cu vanat

Mititei din carne de cerb

Carnea se curata, apoi se taie bucati mici, care se trec prin masina de tocat si se amesteca bine. Pentru fiecare kg de carne...

Mititei din carne de cerb
Muschi tocat din carne de cerb
Mancaruri cu vanat

Muschi tocat din carne de cerb

Carnea se taie bucati si se trece prin masina de tocat. Se adauga ceapa prajita putin in ulei, painea muiata in apa rece si...

Muschi tocat din carne de cerb
Ostropel din carne de cerb
Mancaruri cu vanat

Ostropel din carne de cerb

Carnea se taie bucati sis e pune la rumenit in untura. Se scoate apoi si in untura ramase se caleste faina cu ceapa, morcovii...

Ostropel din carne de cerb
Rulou din pulpa de cerb
Mancaruri cu vanat

Rulou din pulpa de cerb

Pulpa se taie bucati, se bate cu ciocanul de carne, apoi se pune deoparte pana cand se pregateste umplutura. Sunca se taie in...

Rulou din pulpa de cerb
Carne de urs cu ciuperci
Mancaruri cu vanat

Carne de urs cu ciuperci

Se taie bucati carnea, se sareaza si se pune la prajit in untura. Se scoate apoi si se pune la calit in untura ramasa ceapa...

Carne de urs cu ciuperci
Muschi de mistret afumat
Mancaruri cu vanat

Muschi de mistret afumat

Vinul alb se pune la fiert intr-un vas. Se adauga sare, piper boabe, enibahar, foi de dafin, cimbru, usturoiul pisat,...

Muschi de mistret afumat
Pulpa de mistret impanata
Mancaruri cu vanat

Pulpa de mistret impanata

Se taie pulpa in bucati si se impaneaza cu fasii inguste de costita si usturoi. Carnea se pune apoi intr-un vas cu untura...

Pulpa de mistret impanata
Sarmale din carne de mistret
Mancaruri cu vanat

Sarmale din carne de mistret

Carnea se toaca impreuna cu jumatate din ceapa calita. Se adauga orezul, piperul pisat si putina sare. Se omogenizeaza...

Sarmale din carne de mistret
Sunca de mistret cu macaroane
Mancaruri cu vanat

Sunca de mistret cu macaroane

Macaroanele se pun la fiert in apa cu sare. Se strecoara apoi si se lasa la racit. Intr-o forma unsa cu unt, se pune un strat...

Sunca de mistret cu macaroane
Antricot de cerb cu ciuperci
Mancaruri cu vanat

Antricot de cerb cu ciuperci

Se portioneaza antricoatele, apoi se bat putin, se sareaza si se dau prin faina. Se pun la prajit in untura incinsa. Se scot...

Antricot de cerb cu ciuperci
Carne de cerb cu legume
Mancaruri cu vanat

Carne de cerb cu legume

Se taie bucati carnea si se pune la inabusit cu apa si putina untura sau ulei. Se taie cuburi legumele si se pun la calit in...

Carne de cerb cu legume
Friptura de mistret cu sos vanatoresc
Mancaruri cu carne

Friptura de mistret cu sos vanatoresc

Carnea de mistret marinata se fasoneaza in bucati de forma cilindrica. Se impaneaza cu slanina si usturoi si se pune la fript...

Friptura de mistret cu sos vanatoresc
Mancare de mistret cu sos de rosii
Mancaruri cu vanat

Mancare de mistret cu sos de rosii

Carnea de mistret se lasa doua zile la marinat. Apoi se taie felii si se pune la prajit. Cand carnea incepe sa se rumeneasca...

Mancare de mistret cu sos de rosii
Mancarea vanatoreasca de mistret
Mancaruri cu vanat

Mancarea vanatoreasca de mistret

Carnea de mistret se impaneaza cu bucatele de slanina de 5-6 cm lungime si 2 cm grosime, se pipereaza si se sareaza dupa...

Mancarea vanatoreasca de mistret
Cotlete de mistret
Mancaruri cu vanat

Cotlete de mistret

Cotletele se taie potrivit de groase si se pun in baitul pregatit din ingredientele de mai sus. Se tin cotletele 12 ore, apoi...

Cotlete de mistret
Cotlet de mistret cu ciuperci
Mancaruri cu vanat

Cotlet de mistret cu ciuperci

Cotletele se bat cu ciocanul de carne, apoi se presara cu sare si piper si se trec prin faina. Se pun la prajit in untura...

Cotlet de mistret cu ciuperci
Cotlet de mistret in aspic
Mancaruri cu vanat

Cotlet de mistret in aspic

Mancarurile cu vanat sunt foarte gustoase. Pentru a prepara cotlet de mistret in aspic avem nevoie de cotlet, zarzavat si aspic.

Cotlet de mistret in aspic
Friptura de mistret
Mancaruri cu carne

Friptura de mistret

Carnea se sareaza si se tine la rece o zi. Se scoate de la sare si se lasa o ora in apa rece, dupa care se impaneaza cu...

Friptura de mistret
Cartofi gratinati cu oua de prepelita
Mancaruri cu cartofi

Cartofi gratinati cu oua de prepelita

Preincalziti cuptorul de gaz (210 ° C). Se fierb cartofii, iar apoi de dau pe razatoarea fina. Intr-un castron, se bat...

Cartofi gratinati cu oua de prepelita
Tochitura de vanat
Mancaruri cu vanat

Tochitura de vanat

Carnea marinata, in prealabil, se taie in bucati, se sareaza putin, se pipereaza si se pune la prajit intr-o tigaie cu untura...

Tochitura de vanat
Budinca din carne de mistret
Mancaruri cu vanat

Budinca din carne de mistret

Carnea se pune la fiert. Apoi se toaca impreuna cu o ceapa calita si cu paine muiata in apa. Se adauga in tocatura...

Budinca din carne de mistret
Cap de mistret
Mancaruri cu vanat

Cap de mistret

Capul de mistret se curata, se parleste, apoi se spala si se pune intr-un bait preparat din ingredientele de mai sus timp de...

Cap de mistret
Rasol din cap de mistret
Mancaruri cu vanat

Rasol din cap de mistret

Capul impreuna cu o parte din gat se parleste bine, apoi se curata, se scoate limba si se spala bine pe dinauntru si pe...

Rasol din cap de mistret
Carne de mistret cu castraveti murati
Mancaruri cu vanat

Carne de mistret cu castraveti murati

Carnea se taie bucati si se prajeste in untura incinsa, pana se rumeneste usor, apoi se scoate si se pune in alt vas. In...

Carne de mistret cu castraveti murati
Rulouri de caprioara vanatoresti
Mancaruri cu vanat

Rulouri de caprioara vanatoresti

Se taie carnea fileuri subtiri, se bate cu ciococanul de carne si se sareaza si pipereaza. Se ung fileurile cu o tocatura...

Rulouri de caprioara vanatoresti
Sivet de caprioara
Mancaruri cu vanat

Sivet de caprioara

Se taie bucati carnea, se sareaza si se pun la prajit in putina untura. Se adauga apa, se acopera si se lasa la inabusit, pe...

Sivet de caprioara
Spata rulata de caprioara
Mancaruri cu vanat

Spata rulata de caprioara

Spata se curata, se spala si se turteste putin. Se sareaza, pipereaza si se da deoparte. Se toaca resturile de carne cu o...

Spata rulata de caprioara
Friptura de caprioara cu garnitura de pere
Mancaruri cu carne

Friptura de caprioara cu garnitura de pere

Salele de caprioara se curata de pielite, se impaneaza cu 2-3 randuri de slanina si se tin in bait 24 de ore. Se scoate apoi...

Friptura de caprioara cu garnitura de pere
Tocanita de caprioara
Mancaruri cu vanat

Tocanita de caprioara

Carnea se taie bucatele, se sareaza bine si se pun la prajit in untura incinsa. Se adauga apoi ceapa tocata marunt,...

Tocanita de caprioara
Pulpa prajita de caprioara
Mancaruri cu vanat

Pulpa prajita de caprioara

Se curata de pielite si de vinisoare partea carnoasa a pulpei de caprioara si se tine intr-un bait de pe o zi pe alta. Se...

Pulpa prajita de caprioara
Pilaf de orez cu carne de caprioara
Mancaruri cu vanat

Pilaf de orez cu carne de caprioara

Se taie in bucati carnea de caprioara, se spala si se pune la fiert. Se scoate apoi, se spala din nou si se pune la fiert cu...

Pilaf de orez cu carne de caprioara
Inghetata frantuzeasca de vanilie

Inghetata frantuzeasca de vanilie

O inghetata foarte buna!

Inghetata frantuzeasca de vanilie
Spanac cu usturoi verde, la cuptor

Spanac cu usturoi verde, la cuptor

Foarte gustoasa si usor de preparat aceasta mancarica.

Spanac cu usturoi verde, la cuptor
Pulpe de pui cu legume la cuptor

Pulpe de pui cu legume la cuptor

Retete dietetice Vara, legumele sunt foarte gustoase. Iar din combinatia cu carnea de pui iese un...

Pulpe de pui cu legume la cuptor
Cele mai apreciate rețete
Ciorba cu carne de porc
1
Ciorbe

Ciorba cu carne de porc

Ciorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!

Ciorba cu carne de porc
Nectar de caise
2
Sucuri fructe si legume

Nectar de caise

Nectarul de caise este o băutură delicioasă și revigorantă, realizată din caise proaspete și câteva ingrediente...

Nectar de caise
Coquelet de Bretagne - Franta
3
Mancaruri cu carne

Coquelet de Bretagne - Franta

Coquelet de Bretagne este un suculent si delicios pui la cuptor, plin de arome si savoare si care merita incercat macar o data.

Coquelet de Bretagne - Franta
Scrumbii de Dunare la gratar
4
Mancaruri cu peste

Scrumbii de Dunare la gratar

Scrumbiile se curata de solzi si intestine, se spala, se sareaza si se inveleste fiecare scrumbie in hartie pergament unsa cu...

Scrumbii de Dunare la gratar
Parteneri
Tajine de ied
Bucataras.RO

Tajine de ied

Cel mai des veti intilnii reteta facuta cu carne de miel, dar cum eu mai aveam ceva carne de ied in congelator si cum vroiam...

Tajine de ied
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata
Gustos.RO

Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata

Descoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...

Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata
Prajitura cu capsuni si bezea
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu capsuni si bezea

Prajitura cu capsuni si bezea