Mancaruri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Tochitura taraneasca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Tochitura taraneasca se pregateste din carne tocata, fasole boabe, carnati afumati, suc de rosii si condimente.

detalii rețetă—

Tocana populara de vacuta

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Tocana de vacuta este usor de preparat. Aveti nevoie de carne de vaca, ceapa, ulei, pasta de rosii, faina si

detalii rețetă—

Tocana siciliana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Tocana siciliana contine carne de porc, ulei, unt, ceapa, usturoi, ardei, patrunjel verde, foi de dafin, rosii si

detalii rețetă—

Pulpa de miel umpluta cu tocatura

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Se curata de pielita si os pulpa de miel. Se sareaza si se umple cu carnea de carnati, amestecata cu sare, piper si

detalii rețetă—

Tocatura moldoveneasca din carne de vaca

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Carnea se pune la fiert si se trece apoi prin masina de tocat carne. Se curata si se toaca marunt ceapa si se pune

detalii rețetă—

Rosii umplute cu slanina si carne tocata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Se taie un capacel fiecarei rosii, se scobesc de miez si se sareaza. Intre timp, se prepara umplutura.

detalii rețetă—

Curcan umplut cu castane

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 3h 

Se face o tocatura din carne de porc si slanina proaspata. Se trece de 2 ori prin masina de tocat. Se adauga un ou,

detalii rețetă—

Gaina umpluta

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h:30m 

Se curata si se goleste gaina cu atentie sa nu se rupa pielea. Se face o tocatura trecind de doua ori prin

detalii rețetă—

Musaca de clatite cu carne de vitel

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:40m 

Tocatura inabusita cu ceapa si trecuta a doua oara prin masina de tocat carne se amesteca cu doua oua intregi,

detalii rețetă—

Piept de vitel umplut

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h:25m 

Se prepara o tocatura din carne de vitel si porc, miez de franzela inmuiat si stors, ceapa taiata marunt si

detalii rețetă—

Perisoare din carne tocata cu smintina si boia

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Din tocatura de carne se fac perisoare potrivit de mari, ca o nuca, se tavalesc prin faina si se prajesc in untura

detalii rețetă—

Rulouri de carne de vitel

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:20m 

Se taie carnea felii mai multe patrate si se bat ca snitelul. Se umplu cu tocatura din aceeasi carne sau din mai

detalii rețetă—

Pui umplut cu tocatura si ciuperci

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se toaca ciupercile si patrunjelul. Se pune intr-o tigaie slanina taiata marunt, se topeste, se adauga ciupercile,

detalii rețetă—

Pui "Marengo"

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:15m 

Se taie puiul in bucati, care se rumenesc in amestec de unt si ulei incins. Cind bucatile au capatat culoare, se

detalii rețetă—