Mancaruri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Pui umplut ţărăneşte cu garnitura de mere in sos caramel

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 3h 

Pentru pui umplut ţărăneşte cu garnitura de mere in sos caramel carnea se spala si se unge bine si pe interior

detalii rețetă—

Ficat cu ceapa si sos de rosii

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Ficatul cu ceapa si sos de rosii este delicios. Pentru a prepara aceasta reteta cu ficat mai aveti nevoie de cepe,

detalii rețetă—

Pasta de mici

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Se macina carnea de 3 pri, adaugam boia de ardei, sare, piper, apoi o punem la congelat timp de 3 ore. Apoi adaugam

detalii rețetă—

Cotlet surpriza cu branza si sos

complexitate reteta Redusa 

Pentru cotlet surpriza cu branza si sos alegeti cotlete frumoase, ungeti-le cu putin ulei, indepartati eventualele

detalii rețetă—

Pui tiganesc cu ardei si usturoi

complexitate reteta Redusa 

Pentru pui tiganesc cu ardei si usturoi se sareaza puiul , se da prin boiaua dulce, apoi se prajeste in ulei

detalii rețetă—

Papricas de pui simplu

complexitate reteta Redusa 

Pentru papricas de pui simplu taiati carnea in bucati, pe care le rumeniti in unt impreuna cu ceapa tocata, apoi

detalii rețetă—

Papricas de vitel

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru papricas de vitel se pune carnea sa se prajeasca cu ceapa taiata felii subtiri. Cand ceapa s-a ingalbenit,

detalii rețetă—

Papricas de pui

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Puiul se taie in bucati, care se rumenesc in unt impreuna cu ceapa tocata. Se adauga boia de ardei rosu, faina, sse

detalii rețetă—

Friptura de miel

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Se spala pulpa de miel si se pune pe planseta de lemn. Se freaca cu lamaie pe fiecare parte, se unge cu unt topit

detalii rețetă—

Piept de pui umplut cu ficatei

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Painea se inmoaie in lapte si se lasa la scurs. Slanina se taie bucati, se caleste timp de 4-5 minute cu ceapa, se

detalii rețetă—

Pui cu rozmarin, miere si lamaie

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Amestecam mierea cu lamaie, boia de ardei si rozmarin apoi ungem pulpele pe ambele parti cu acest amestec.

detalii rețetă—

Muschi de porc in sos de cirese cu frisca

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Muschiul de porc se spala, se curata si se taie in fasii. Se amesteca sosul de soia cu vinul rosu si cu boiaua de

detalii rețetă—

Mancare mexicana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Prajim carnea tocata in ulei incins, adaugam ceapa taiata cubulete, mai prajim putin, presaram praful de chili,

detalii rețetă—

Tipar la protap

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Carnea de tipar se curata de piele, carnea se taie felii, se condimenteaza cu sare, piper, boia, se toarna uleiul

detalii rețetă—