Mancaruri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Galuste cu rinichi de porc

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Pentru galuste cu rinichi de porc carnea se taie in doua, se inlatura capsula, se tin in apa cu otet 15 minute, se

detalii rețetă—

Frigarui de rinichi de purcel

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Pentru frigaruile de rinichi de purcel se curata rinichii fara sa se scoata grasimea care ii inveleste. Se taie in

detalii rețetă—

Mancare de rinichi de porc si vitel

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru mancarea de rinichi se curata rinichii de pielita, se spala in mai multe ape, se taie in doua in lungime,

detalii rețetă—

Mancare de rinichi cu creier

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru mancarea de rinichi cu creier se curata rinichiul, se taie felii. Se curata de asemenea un creier de vitel,

detalii rețetă—

Mancare de rinichi cu ciuperci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Pentru mancarea de rinichi cu ciuperci se pregatesc atat rinichii, cat si sosul, ca pentru mancarea de rinichi.

detalii rețetă—

Ciulama de rinichi de vitel sau vaca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Pentru ciulamaua de rinichi de vitel sau vaca se face un sos alb de faina, prajind usor o lingura de faina intr-o

detalii rețetă—

Rinichi fripti cu sos de mustar

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru rinichii fripti cu sos de mustar se curata de pielite doi rinichi de vitel, se spala si se usuca cu o carpa.

detalii rețetă—

Rinichi de vitel prajiti

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Pentru rinichii de vitel prajiti se curata rinichii, se taie felii destul de subtiri. Se infierbanta o lingura de

detalii rețetă—

Friptura de vitel de la rinichi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Pentru friptura de vitel de la rinichi se alege o bucata de carne cu rinichi. Se desprinde rinichiul, scotand

detalii rețetă—

Rinichi cu ceapa la gratar

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se cuata rinichii de grasimi, dupa care se taie in doua si se pun la oparit. Se taie apoi felii, se sareaza,

detalii rețetă—

Rinichi de vaca inabusiti

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se spala si se oparesc rinichii, dupa care se scot din apa fierbinte si se spala cu apa rece. Se taie apoi felii si

detalii rețetă—

Rinichi sote cu rosii

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Rinichii se curata, se taie in doua si se tin apoi in apa rece cateva ore. Se scot, se sterg si se taie felii

detalii rețetă—

Rinichi de vaca sote

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Rinichii se curata bine de grasimi, se spala, dupa care se taie rondele. Acestia se pun cu 25 gr de unt intr-un

detalii rețetă—

Tochitura moldoveneasca

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se spala carnea si se taie bucati mici care se prajesc in untura. Rinichiul se opareste, apoi se tine in apa rece o

detalii rețetă—