Mancaruri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Cartofi la cuptor in stil mediteranean

complexitate reteta Redusa 

Pentru cartofi la cuptor in stil mediteranean se incinge cuptorul. Se pun cartofii in tava aragazului, se adauga

detalii rețetă—

Cartofi cu rozmarin la cuptor

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 40m 

Cartofii cu rozmarin la cuptor este o mancare cu cartofi delicioasa. Se amesteca uleiul cu coaja de lamaie si se

detalii rețetă—

Cartofi natur cu unt si zeama de lamaie

complexitate reteta Redusa 

Pentru cartofi natur cu unt si zeama de lamaie cartofii curatati si spalati se taie in cuburi si se pun la fiert in

detalii rețetă—

Chiftele din cartofi cu sos de lamaie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Chiftelele din cartofi cu sos de lamaie sunt mancaruri de cartofi delicioase ce pot fi servite ca si aperitive.

detalii rețetă—

Cartofi gatiti in stil mediteranean

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Cartofii se taie in sferturi si se pun intr-o tava. Se adauga peste ei uleiul, sucul de lamaie, usturoiul, sarea si

detalii rețetă—

Cartofi gatiti in stil mediteranean

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Cartofii se taie in sferturi si se pun impreuna cu uleiul in tava. Se adauga zeama de la o lamaie, usturoiul, sarea

detalii rețetă—

Salata orintala cu maioneza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Ouale se amesteca cu sunca, salata verde, zaharul pudra, piper si sare. Se adauga suc de lamaie dupa gust

detalii rețetă—

Dovlecei taranesti

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Rondelele de dovlecei se trec prin faina si se prajesc in 150 ml de ulei. Din mujdeiul de usturoi, suc de lamaie,

detalii rețetă—

Andive cu jambon in foietaj

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 40m 

Se intinde aluatul intr-o foaie, care se asaza pe o tava tapetata cu faina. Se inabusa intr-un vas timp de 30

detalii rețetă—

Pui cu lamaie si cartofi rosii

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 

Puiul se taie in patru, se adauga sucul extras din 2 lamai, se condimenteaza cu piperul, frunzele de busuioc taiate

detalii rețetă—