Supe si ciorbe

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Bors de miel

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Carnea se pune la fiert in apa cu sare si se curata de spume atunci cand face. Se adauga apoi ceapa verde tocata

detalii rețetă—

Bors de cartofi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Radacinoasele se curata, se spala si se taie marunt. ceapa se curata si se toaca si ea marunt. Se pun toate la

detalii rețetă—

Bors de loboda

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Legumele, se spala, se curata si se pun la fiert intr-un litru de apa cu orez si ceapa tocata marunt. Se potriveste

detalii rețetă—

Bors de dovlecei

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Dovelceii se rad de coaja, se spala si se taie bucatele mici. ceapa se curata si se toaca marunt, ardeii se taie

detalii rețetă—

Bors din carne de gaina

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Bucatile de carne de gaina, maruntite, se pun la fiert in oala cu 3 I apa rece. Ciad face spuma se curata si se

detalii rețetă—

Bors de urzici

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Urzicile se spala si se pun sa fiarba intr-un litru de apa. Dupa ce a dat in cateva clocote se adauga orezul,

detalii rețetă—

Bors moldovenesc de sfecla

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Patrunjelul, pastarnacul si telina se curata, se spala si se rad pe razatoarea. ceapa se curata si se toaca marunt.

detalii rețetă—

Bors din maruntaie si tacamuri de pasare

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:40m 

Se spala si se curata maruntaiele si tacamurile de pasare, apoi se pun sa fiarba intr-o oala adanca impreuna cu

detalii rețetă—

Bors din maruntaie de pasare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Se spala si se curata maruntaiele si tacimurile de pasare, apoi se pun sa fiarba intr-o oala adinca impreuna cu

detalii rețetă—

Bors de post

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Taiati cubulete morcovul, telina, ardeiul gras, radacinile de patrunjel si pastarnac. Ceapa tocati-o marunt

detalii rețetă—

Bors de loboda

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Se spala legumele si se curata. Se pune 1litru apa la fiert si cand da in clocot se adauga orezul si ceapa tocata

detalii rețetă—

Bors de dovlecei

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Se rad dovleceii de coaja,se spala,se taie bucatele,se toaca ceapa marunt,rosii se spala de seminte si de

detalii rețetă—

Bors de cartofi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Morcovul,patrunjelul,pastarnacul si ceapa se taie marunt si se pun la fiert cu 1.5l apa.Dupa 20 minute se pun

detalii rețetă—