Supe si ciorbe

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Bors de perisoare cu legume si orez

complexitate reteta Redusa 

Pentru bors de perisoare cu legume si orez carnea, data prin masina de tocat, se amesteca cu ceapa tocata marunt,

detalii rețetă—

Bors de fasole

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Pentru acest bors aveti nevoie de fasole boabe, ceapa, praz, morcovi, piept afumat, ardei, ulei, sare, piper si

detalii rețetă—

Bors moldovenesc de pasare cu taitei.

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Carnea de pasare se fierbe intreaga. Se curata de spuma si se adauga sare si piper, dupa care se lasa la fiert in

detalii rețetă—

Bors cu peste

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

In bors se pune ceapa, patrunjelul si piperul si se lasa sa fiarba. Se spala si se curata bine pestele, se taie

detalii rețetă—

Bors de perisoare

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Carnea, data prin masina de tocat, se amesteca cu ceapa tocata marunt, piine muiata in lapte si bine stoarsa, sare,

detalii rețetă—