Supe si ciorbe

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Supa de mazare verde cu oua fierte in apa

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Curatam morcovii si ceapa, apoi ii taiem rondele. Ptrungelul il clatim, apoi il taiem marunt. Incingem uleiul,

detalii rețetă—

Supa de fasole amestecata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Spalam fasolea si o alegem. O punem intr-o oala cu presiune si o acoperim cu 1,5 l de apa. Fierbem 1 ora la foc

detalii rețetă—

Supa de fasole cu carne de miel

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Cu o zi inainte alegem boabele de fasole si le inmuiem in apa. A doua zi spalam cotletul de miel si indepartam

detalii rețetă—

Supa de cus-cus

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se taie slanina in cubulete marunte, se prajeste intr-o cratita larga si apoi scoatem slanina din untura.

detalii rețetă—

Supa de sparanghel cu franzela

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 

Alegem partea frageda de la frunzele de sparanghel, se spala in mai multe ape si se pune planta sa fiarba cu apa

detalii rețetă—

Ciorba de fasole boabe cu suc de rosii

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 

Alegem fasolea grasa, pestrita, care se tine la inmuiat in apa rece iteva ore, apoi se clocoteste si se limpezeste

detalii rețetă—

Ciorba de fasole boabe

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 

Alegem fasolea, o spalam si o lasam in apa rece citeva ore, dupa care se arunca apa. Se pune apa proaspata, se da

detalii rețetă—