Retete culinare

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Bors de crap cu zarzavat

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se curata zarzavatul si ceapa, se taie marunt si se pune la fiert in apa rece cu sare. Rosiile se dau prin

detalii rețetă—

Bors de loboda cu ceapa verde

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se spala frunzele de loboda si se taie fidea, iar ceapa verde se curata si se taie bucatele cu tot cu cozi. Loboda

detalii rețetă—

Supa frantuzeasca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Se curata prazul, se spala, se taie marunt, apoi se inabusa in ulei 2-3 minute. Se stinge cu ½ l lapte. Se adauga

detalii rețetă—

Supa de pasare cu taitei de casa

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h:55m 

Gaina curatata si spalata bine se pune la fiert in apa rece cu putina sare, intr-o oala descoperita, la foc

detalii rețetă—

Supa de ciuperci cu lapte

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Ceapa, morcovul si patrunjelul se dau prin razatoarea de zarzavat si se fierb in apa pina cind se inmoaie bine. Se

detalii rețetă—

Ciorba de fasole verde si legume

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Zarzavaturile se curata, se spala, se taie fideluta, si se pun la fiert. Fasolea se curata, se spala si se taie

detalii rețetă—

Bors de loboda

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Morcovul, patrunjelul si telina curatate, spalate si taiate fideluta sau date pe razatoare impreuna cu ceapa

detalii rețetă—

Supa de carne de vita

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Carnea tocata se amesteca cu apa rece si se pune la fiert. Dupa ce da intr-un clocot, se adauga zarzavatul curatat,

detalii rețetă—

Ciorba ardeleneasca de salata

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Salata se spala foarte bine si se oparesete in apa clocotita 5-10 minute. Se scoate cu sita, se scurge foarte bine

detalii rețetă—

Supa de orez

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Orezul, ales si spalat bine, se fierbe in apa pina se inmoaie. Se trece prin sita subtiind cu zeama in care a fiert

detalii rețetă—

Bors de fasole boabe

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Se alege, se spala si se inmoaie fasolea din ajun in apa calduta. Se pune la fiert si dupa ce a dat 2-3 clocote se

detalii rețetă—

Ciorba de rosii cu orez

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 

Se fierbe morcovul si in zeama in care a fiert se adauga orezul si rosiile, fierte separat si strecurate. Se lasa

detalii rețetă—

Supa de perisoare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Se fierb feliile de zarzavat in apa cu sare. Carnea de vaca se da prin masina si se amesteca cu o parte din albus,

detalii rețetă—

Supa de zarvat cu gris rumenit

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se rumeneste usor grisul intr-un vas smaltuit, fara grasime. Cind incepe sa se ingalbeneasca, se stinge cu supa de

detalii rețetă—