Retete culinare

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Ciorba greceasca cu orez

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Carnea taiata in bucati se pune la fiert cu apa rece. Dupa primele clocote, se ia spuma si se adauga ceapa si

detalii rețetă—

Bors de perisoare

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Carnea, data prin masina de tocat, se amesteca cu ceapa tocata marunt, piine muiata in lapte si bine stoarsa, sare,

detalii rețetă—

Supa de rosii cu smintina

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se toaca ceapa si se caleste usor in unt. Se adauga rosiile taiate felii, putina apa si se fierb impreuna 10-15

detalii rețetă—

Supa falsa

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:15m 

Morcovii spalati si curatati se dau pe razatoarea mare si se calesc in unt (sau ulei). Se adauga apoi orezul

detalii rețetă—

Ciorba de ardei Kapia copti

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se face un rintas din faina, smintana, apa rece, sos de rosii. Se adauga apa si se fierbe pina da intr-un clocot.

detalii rețetă—

Bors din carne de miel

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Se spala bine carnea, se curata de pielite, se taie in bucati (capul ramine intreg) si se pune la fiert cu apa. Se

detalii rețetă—

Ciorba de salata verde cu oua

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:15m 

Se prajeste slanina taiata patratele intr-o oala cu o lingura de apa. Cind apa a scazut, se adauga salata taiata

detalii rețetă—

Supa-crema de praz

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 50m 

Ceapa, prazul si cartofii se curata, se spala si se taie marunt. Se fierb in 2 l de apa cu sare, se strecoara, se

detalii rețetă—

Supa de rosii cu fidea

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Ceapa si ardeiul se curata, se toaca marunt si se calesc. Rosiile se spala, se dau pe razatoare si se adauga peste

detalii rețetă—

Supa de legume

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Ceapa, morcovul, patrunjelul si varza se curata, se spala, se taie marunt si se inabusa in ulei. Cind legumele s-au

detalii rețetă—

Supa de ceapa

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Ceapa se curata, se taie solzisori, se caleste in ulei si se adauga putin cite putin faina, amestecindu-se mereu.

detalii rețetă—

Ciorba de varza cu rosii

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Morcovul si ceapa se curata, se dau pe razatoarea mare si se calesc in ulei. Apoi, se adauga 2 l de apa si se pune

detalii rețetă—

Ciorba de spanac

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Spanacul se spala foarte bine si se scurge. Ceapa, morcovul, pastirnacul, patrunjelul se curata si se toaca marunt.

detalii rețetă—

Ciorba de fasole verde

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Fasolea se curata de codite, se spala si se rupe bucatele. Ceapa si ardeii se curata, se taie marunt, morcovul se

detalii rețetă—