Mancaruri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Friptura de rata salbatica cu vin

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru friptura de rata salbatica cu vin se curata rata, se parleste si se sterge cu o carpa uscata. Se face o

detalii rețetă—

Iepure cu vin

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Pentru a prepara aceasta reteta de iepure cu vin sunt necesare urmatoarele ingrediente: iepure, vin, ulei, ceapa,

detalii rețetă—

Pasta din carne de iepure

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Pentru a realiza aceasta reteta de pasta din carne de iepure aveti nevoie de urmatoarele ingrediente: carne de

detalii rețetă—

Marinata pentru vanat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Aceasta reteta de marinata pentru vanat contine urmatoarele ingrediente: otet de vin, piper, dafin, lamaie,

detalii rețetă—

Sturzi la frigare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Sturzii se curata, se golescd e intestine si se spala. Se sareaza si se pipereaza apoi si se invelesc fiecare cu o

detalii rețetă—

Porumbei la gratar cu sos alb

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Porumbeii se taie pe lung si se bat cu batatorul de carne, apoi se sareaza si se pipereaza. Se pun la calit in unt

detalii rețetă—

Porumbei pane

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Porumbeii se curata, se golesc de intestine si se flambeaza, apoi se pun la calit cu unt, sare, piper, o foaie de

detalii rețetă—

Prepelita fripta in pesmet

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Prepelitele se curata, se flambeaza si se golesc de intestine.Jambonul se amesteca impreuna cu slanina, cateva fire

detalii rețetă—

Prepelite la gratar

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Prepelitele se curata si se taie de-a lungul spinarii. Se bat cu batatorul de carne si se scot oasele. Se sareaza,

detalii rețetă—

Cristei la frigare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Cristeii se curata de pene, apoi se sareaza si se pipereaza. Se pune in fiecare cate o felie mica de slanina

detalii rețetă—

Cristei la tava

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Cristeii se curata de pene, se spala bine, se sareaza, se pipereaza si se introduce in fiecare o jumatate de felie

detalii rețetă—

Prepelite in sos de vin

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Prepelite se curata si se pun la calit in unt. Dupa ce s-au rumenit pe toate partile, se pune sare, piper, putin

detalii rețetă—

Potarnichi la gratar cu sos de ciuperci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Potarnichile se despica fiecare pe toata lungimea spinarii, se bat cu un batator de carne si se scot toate oasele.

detalii rețetă—

Potarnichi umplute cu ciuperci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Ciupercilor curatate si spalate li se toaca picioarele, iar palaariile se lasa intregi. Picioarele se la inabusit

detalii rețetă—