Mancaruri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Intestine de sitari cu ciuperci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Pentru intestine de sitari cu ciuperci se scot intestinele sitarului si se toaca marunt cu o bucatica de ficat de

detalii rețetă—

Potarnichi cu sos

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Potarnichile se curata si se golesc de intestine. Ficatul se toaca marunt impreuna cu 100 gr carne de porc, putina

detalii rețetă—

Intestine de sitari

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Intestinele de sitari se toaca marunt impreuna cu un ficat de pasare. Se pun la inabusit in unt, cateva ciuperci

detalii rețetă—

Mancare de sitari

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se unge in interior sitarul cu o umplutura facuta din intestine, cateva ciuperci, ficatul de gasca, tocate

detalii rețetă—

Fazan umplut

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Fazanul se curata de pene, se parleste si se goleste de intestine, apoi se condimenteaza si se lasa deoparte. Se

detalii rețetă—

Mancare portugheza de rata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se curata si se oparesc ratele cu apa clocotita, apoi se golesc de maruntaie si se spala. Ficatul si inima se toaca

detalii rețetă—

Piept de fazan umplut in stil vanatoresc

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 3h 

Pieptul de fazan se injumatateste. Se condimenteaza cu sare, piper si maghiran. Ficateii de gasca se taie in 8

detalii rețetă—

Prepelite inabusite

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:20m 

Se curata prepelitele. Se sareaza, se pune ficatul inauntru, se inveleste fiecare prepelita cu o foaie de vita,

detalii rețetă—