Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Sarmalele moldovenesti difera fata de reteta clasica de sarmale prin faptul ca se fierb in vin, si au o perioada de
detalii rețetă—Pentru budinca de varza acra cu orez si vin taiati varza in fisii foarte subtiri, spalati-o si stoarceti-o foarte
detalii rețetă—Pentru varza traditionala cu taitei se toaca varza, se pune in cratita, se adauga 1 lingura de unt si se fierbe
detalii rețetă—Pentru varza calita la capac aveti nevoie de varza, muschi file de porc, ciolan afumat, sare, piper, cimbru, vin,
detalii rețetă—Se caleste ceapa tocata marunt in ulei incinas, apoi se adauga varza tocata marunt, vinul si enibaharul. Se lasa la
detalii rețetă—Punem jumatate din varza murata intr-un ceaun uns cu ulei, apoi punem peste ea bucati mai mici de carne diferita si
detalii rețetă—Cepele se taie in doua si apoi marunt, apoi se caleste impreuna cu slanina pana devine sticloasa. Se aduga varza
detalii rețetă—Fierbe ciolanul in apa. Feliaza-l cand s-a racit. Curata cartofii si taie-i cuburi de 2 cm. Daca varza ti se pare
detalii rețetă—Fierbem pulpa in atata apa cat sa o acopere, pana devine moale. Dupa racire o feliem. Curatam cartofii si ii taiem
detalii rețetă—Se spala varza in mai multe ape. Intr-un vas, de preferinta din lut, se pune untura in care se prajeste usor ceapa
detalii rețetă—Intr-un vas cu peretii mai inalti (daca aveti vas cu teflon) se inabuse ceapa taiata marunt, pina devine sticloasa,
detalii rețetă—Se toaca varza, se pune in cratita, se adauga 1 lingura de unt si se fierbe inabusit pina ce devine moale. Apoi se
detalii rețetă—Se taie varza in fisii foarte subtiri, se spala si se stoarce foarte bine. Se caleste pe jumatate in grasime,
detalii rețetă—
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe