Produse de panificatie

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Placinta cu mere, nuci si aluat cu vin

portii reteta 20 porții
complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 1h 
gatire reteta 40m 

Pentru ziua in care am cules via, am pregătit o plăcintă mai mare cu mere, nuci şi aluat fraged cu vin,

detalii rețetă—

Placinta cu branza dulce

portii reteta 6 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 15m 
gatire reteta 45m 

O placinta cu branza dulce in care am folosit foile de placinta Yufka.

detalii rețetă—

Cornuri Bratislava

portii reteta 6 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Cele mai bune cornuri de casa, un aluat extraordinar

detalii rețetă—

Coroana pascala cu oua de prepelita

complexitate reteta Redusa 

Aceasta reteta de coroana pascala este una deosebita, dulce fiind, cu zahar vanilat si coaja de lamaie. Este o

detalii rețetă—

Briose Daneze

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 3h:20m 

Briosele Daneze sunt delicioase. Pentru a prepara aceste briose aveti nevoie de faina, oua, zahar, ulei, lapte,

detalii rețetă—

Tort cu ciocolata si vin

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 

Tortul cu ciocolata si vin este delicios. Pentru a prepara acest tort aveti nevoie de zahar, ciocolata, unt, vin

detalii rețetă—

Cozonac nemtesc

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 

Reteta de cozonac nemtesc seamana mult cu reteta de chec pe care o pregatesc cele mai multe gospodine de la noi.

detalii rețetă—

Baigli

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Baigli sau saviecute, cum li se mai spune, sunt de fapt niste cozonaci cu mai putin aluat. Pentru reteta de baigli

detalii rețetă—

Alevanca bucovineana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Alevanca bucovineana este o reteta de prajitura cu faina de malai, cu lapte si oua. Se prepara cu precadere in

detalii rețetă—

Mucenici moldovenesti(Sfintisori)

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Se aseaza faina intr-un castron mare, peste ea se adauga o lingurita de sare si amestecam. Drojdia se dizolva

detalii rețetă—

Rulade simple fara oua

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:20m 

Se pune totul in mixer si se amesteca pina devine o minge si se dezlipeste de peretii castronului. Se imparte

detalii rețetă—

Cornuri umplute

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 3h 

Intr-un vas cu apa calduta se dizolva drojdia, adauga laptele, untul, zaharul, sarea si 1 1/2 ceasca faina. se

detalii rețetă—

Placinta cu iaurt

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Bateti ouale, amestecati in iaurt vanilia, coaja de lamaie, zaharul si ouale. Pregatiti o tava ( a mea e de

detalii rețetă—

Croisante cu ciocolata si crema patisera

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 1h:30m 

In robot am pus toate ingredientele ( oualele la teperatura camerei, laptele caldut) in afara de unt.

detalii rețetă—