Produse de panificatie

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Cornuri cu branza

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 2h:30m 

Cornurile cu branza sunt fenomenale, pufoase, se topesc in gura. Cornurile cu telemea pot fi servite pur si simplu

detalii rețetă—

Saratele cu iaurt

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Saratele cu iaurt sunt excelente in asteptarea musafirilor, ca aperitiv sau pentru a rontai ceva la film.

detalii rețetă—

Placinta cu branza sarata

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 2h:40m 

Din galbenusuri, apa minerala, sare, iaurt si 400 g faina se face un aluat neted si elastic. Aluatul se aseaza pe

detalii rețetă—

Trandafiri, bulcute cu cascaval

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 1h:30m 

Se pune 700 gr faina intr-un castron. Facem loc la mijloc pt drojdie si putin iaurt. Se separa albusul de

detalii rețetă—

Langosi cu branza

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Am pus ouale in faina, iaurtul, uleiul, sarea, bicarbonatul. Am framantat bine si a iesit. Am amestecat

detalii rețetă—

Fursecuri cu cascaval

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h:30m 

Amesteci faina cu untul, telemeaua rasa, iaurtul si galbenusul si framanti pana obtii o coca potrivit de tare pe

detalii rețetă—

Ciambella gorgonzola e noci

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Chec cu gorgonzola si nuci Amestecam iaurtul, laptele, sarea, piperul si ouale. Adaugam apoi, cu

detalii rețetă—

Placinta cu branza (urda) - foietaj

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 2h 

Din galbenusuri, apa minerala, praful de sare, iaurt si 400 de grame de faina se framanta un aluat neted si elastic

detalii rețetă—