Produse de panificatie

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Biscuiti sarati cu aluat de branza de vaci

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Biscuitii sarati cu aluat de branza de vaci sunt un aperitiv usor de facut si apreciat de cei dragi si/sau

detalii rețetă—

Rondele cu ierburi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Rondelele cu ierburi sunt ideale pentru un aperitiv ori pentru o gustare. Puteti pregati rondelele foarte simplu

detalii rețetă—

Pateuri spirala

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Pateurile spirala se fac foarte simplu din aluat de foietaj si diferite seminte. puteti folosi seminte de chimen,

detalii rețetă—

Briose cu branza si chimen

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Facem un aluat din drojdie, zahar, putin lapte caldut si o lasam sa creasca. Punem faina intr-un castron, adaugam

detalii rețetă—

Foccacia cu vinete si mozzarella

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Aluatul l-am preparat in masina de paine, am pus laptele, untul, zaharul, sarea, faina si drojdia si am selectat

detalii rețetă—

Placinta cu ciuperci si branza

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se framanta un aluat elastic din faina cernuta,un praf de sare,untul topit,si apa rece care se baga in

detalii rețetă—

Saleuri

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Pentru aceste saleuri se framanta un aluat care se taie sub forma de bastonase. Sunt foarte bune.

detalii rețetă—